sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ați întrebat, Detectivul vă răspunde: Care este delimitarea dintre rețeaua de alimentare cu apă și rețeaua interioară de distribuție aparținând utilizatorului?

Ați întrebat, Detectivul vă răspunde: Care este delimitarea dintre rețeaua de alimentare cu apă și rețeaua interioară de distribuție aparținând utilizatorului?

Conform art. 105 (1) din Regulamentul serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, delimitarea dintre reţeaua publică de alimentare cu apă şi reţeaua interioară de distribuţie aparţinând utilizatorului este căminul de branşament.

(2) Părţile componente ale unui branşament sunt:

a) o construcţie numită cămin de apometru (de racordare), plasată pe domeniul public sau privat, folosită pentru controlul şi întreţinerea branşamentului, fiind vizibilă şi accesibilă;

b) priza de apă reprezentând punctul de racordare la reţeaua de distribuţie a apei;

c) o conductă de branşament care se leagă la reţeaua publică de distribuţie;

d) armătura (vana) de concesie;

e) contorul de racord care asigură măsurarea debitului de apă furnizată;

f) armătura (vana) de închidere.

(3) Delimitarea dintre reţeaua publică de distribuţie şi instalaţia interioară a utilizatorului se face prin contorul de branşament, care este ultima componentă a reţelei publice de distribuţie.

(4) Branşamentul până la contor, inclusiv căminul de branşament şi contorul, aparţine reţelei publice de distribuţie a apei, indiferent de modul de finanţare a realizării acestuia.

(5) Căminului de branşament se amplasează cât mai aproape de limita de proprietate, de regulă  la 1-2 metri,  în exteriorul proprietății.

Material pe baza informațiilor de la SC VITAL SA

Previous Răspundem cititorilor. Achizitionează abonament URBIS - scanează cod QR
Next VIDEO. Aici petrece DETECTIVUL, Crăciunul. Hai și tu.CRĂCIUN la Hanul Țentea, în mijlocul Munților Gutâi

About author

You might also like

Social 0 Comments

Felician Cerneștean, consilier CNAIR: “Azi s-a semnat contractul se servicii pentru Drum Expres Conexiune Satu Mare (VO Satu Mare) – Oar (Granița Româno – Ungară – Drum Expres M49 Ungaria)”

Felician Cerneștean, consilier CNAIR și secretar general al PNL Maramureș a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! faptul că azi a fost prezent la semnarea contractului de servicii având ca

Social 0 Comments

Gavril Ropan, primar Coroieni: “Hristos a ÎNVIAT! Și asta se simte în orice are viață”

Hristos a ÎNVIAT și asta se simte în orice are viață, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului. Invierea este un act divin ce dă o nouă existență

Social 0 Comments

Călin Bota, deputat PNL: Am votat PREȚURI mai mici la audiobooks, cărți electronice și presa distribuită digital

Am votat în Camera Deputaților legea prin care se reduce la 5% TVA-ul pentru audiobooks, cărți electronice și presa distribuită digital. Odată cu aplicarea legii, de la 1 ianuarie 2022,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply