sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Am asistat ieri la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forțelor Aeriene Române

Am asistat ieri la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forțelor Aeriene Române

“Am asistat ieri la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forțelor Aeriene Române.

Operaționalizarea acestor sisteme este cea mai importantă etapă a acestui program esențial de înzestrare a Armatei României.

Spațiul aerian al țării noastre este, de astăzi, mai sigur, atât datorită echipamentelor din înzestrarea Armatei, dar și datorită garanțiilor de securitate oferite de apartenența la cea mai puternică alianță politico-militară din lume și de Parteneriatul Strategic cu aliații americani.

Asigurarea securității României, a unui climat sigur în regiune, este una din condițiile esențiale pentru asigurarea prosperității și dezvoltării durabile a țării.”, președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

Partidul Național Liberal

Previous Balul Moților din Maramureș, recunoașterea meritelor eroului național Avram Iancu
Next Servicii consulare online pentru românii din diaspora!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Sorina Pintea (PSD): ”Este o diferență între a vorbi pentru a minți și a face ceea ce trebuie pentru cei care chiar au nevoie”

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății în Guvernul PSD și manager al Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost prezentă la conferința de presă organizată la

Politica 0 Comments

România, încă un pas spre ADERAREA la OCDE

“România face încă un pas spre aderarea la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Am primit astăzi invitația de a face parte din Grupul de Lucru Anti-Mită și din

Politica 0 Comments

Ce va face ALDE pentru români și maramureșeni. CE VOM FACE?

Soluția noastră este să repornim România de jos în sus, de la autoritățile locale și județene, pentru a fi de partea românilor! Vrem să oferim României o administrație publică locală

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply