sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Am asistat ieri la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forțelor Aeriene Române

Am asistat ieri la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forțelor Aeriene Române

“Am asistat ieri la primele trageri reale cu sistemele de rachete Patriot intrate în înzestrarea Forțelor Aeriene Române.

Operaționalizarea acestor sisteme este cea mai importantă etapă a acestui program esențial de înzestrare a Armatei României.

Spațiul aerian al țării noastre este, de astăzi, mai sigur, atât datorită echipamentelor din înzestrarea Armatei, dar și datorită garanțiilor de securitate oferite de apartenența la cea mai puternică alianță politico-militară din lume și de Parteneriatul Strategic cu aliații americani.

Asigurarea securității României, a unui climat sigur în regiune, este una din condițiile esențiale pentru asigurarea prosperității și dezvoltării durabile a țării.”, președintele Senatului, președintele PNL, Nicolae Ionel Ciucă.

Partidul Național Liberal

Previous Balul Moților din Maramureș, recunoașterea meritelor eroului național Avram Iancu
Next Servicii consulare online pentru românii din diaspora!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

MITING. Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș: “Am protestat pentru a nu reveni la teroarea anilor ‘50”

O delegație de 55 de de persoane a avut ALDE Maramureș la mitingul de sâmbătă intitulat “Pe 9 iunie apărăm Drepturile și Libertățile românilor”, desfășurat în București. “La miting am

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Fac un apel la toți parlamentarii maramureșeni să lase interesele meschine și să voteze moțiunea de cenzură”

Moțiunea de cenzură depusă ieri în Parlamentul României, problemele actuale cu care România se confruntă din cauza inflației și a creșterii prețurilor dar și obiectivele pe care liberalii le au

Politica 0 Comments

33,9 de milioane de euro pentru DAUNE cauzate de SECETĂ în ROMÂNIA

Comisia Europeană propune alocarea a 33,9 de milioane de euro pentru a oferi sprijin României în urma daunelor cauzate de seceta severă din vara anului 2022. Banii vor proveni din

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply