sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Am participat la dezbaterea “Top 10 narațiuni false rusești și cum să abordăm dezinformarea legată de război”

Am participat la dezbaterea “Top 10 narațiuni false rusești și cum să abordăm dezinformarea legată de război”

Am participat la dezbaterea “Top 10 narațiuni false rusești și cum să abordăm dezinformarea legată de război”, organizată de Funky Citizens, Gen, știri și British Embassy Bucharest.

✔️ Războiul din Ucraina a reprezentat cel mai important subiect dezbătut anul trecut în spațiul public. Din păcate, pe lângă războiul purtat cu arme clasice din Ucraina, agitatorii fideli strategiei lui Vladimir Putin au reușit să ducă și un alt tip de război, anume unul informațional în România și în întreaga lume.

✔️ După experiența dezbaterilor din timpul pandemiei, agitatorii antioccidentali și-au creat rețele pe care le-au folosit în timpul dezbaterii despre războiul din Ucraina. Depinde de fiecare dintre noi să răspundem ferm agitatorilor antioccidentali pentru a proteja identitatea europeană și valorile democratice.

✔️ În continuare, trebuie să facem față nenumăratelor atacuri la adresa stabilității României. Din postura de parlamentar, sunt gata să-mi asum susținerea proiectelor necesare pentru stoparea știrile false. Este momentul să ne organizăm temeinic pentru protejarea idealurilor europene.

✔️ Lupta pentru protejarea adevărului este lupta pentru România viitorului, așa cum vrem s-o lăsăm moștenire următoarelor generații. Am convingerea că putem să consolidăm o societate durabilă și echilibrată.

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Deputat Călin Bota: Am asigurat încă 39 milioane de lei pentru finalizarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor din Maramureș  
Next Cristian Niculescu-Țâgârlaș : ”Ne propunem să acordăm tichete de vacanță și angajaților din sistemul privat, nu doar bugetarilor. Angajații din mediul privat merită același tratament precum cei din sectorul public !”

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Tony Mihali REVINE în forță și s-a ÎNSCRIS în PNL. Află motivele fostului primar al Borșei

În ultimele zile au circulat zvonuri cum că fostul edil din Borșa, Tony Mihali le face curte liberalilor maramureșeni. Orice urmă de îndoială a fost spulberată de prezența sa la

Politica 0 Comments

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș – RAPORT de activitate pentru anul 2021

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș și-a făcut public raportul de activitate parlamentară pentru anul 2021. Intrați pe linkul de mai jos pentru a-l vizualiza. https://www.dezvoltam-maramuresul.ro/raport/cristian-niculescu-tagarlas/?fbclid=IwAR2dVaR3qN4beo_MV9D35Jrl4w75XAlCRNIfA1OjfbF7uqJP5AWDiV62nVw

Politica 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: am votat în Senat Legea offshore. România va deveni independentă din punct de vedere energetic

Am votat în Senat Legea offshore, un proiect important pentru independența energetică a României, în contextul geopolitic actual. Cu ajutorul acestei legi care reglementează operațiunile petroliere de exploatare și dezvoltare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply