sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cristian Niculescu-Țâgârlaș : ”Ne propunem să acordăm tichete de vacanță și angajaților din sistemul privat, nu doar bugetarilor. Angajații din mediul privat merită același tratament precum cei din sectorul public !”

Cristian Niculescu-Țâgârlaș : ”Ne propunem să acordăm tichete de vacanță și angajaților din sistemul privat, nu doar bugetarilor. Angajații din mediul privat merită același tratament precum cei din sectorul public !”

Senatul României a pus în dezbaterea Comisiei pentru antreprenoriat şi turism propunerea legislativă referitoare la acordarea voucherelor de vacanţă şi salariaţilor din sectorul privat, într-un cuantum de 1.450 lei/anual, începând cu data de 1 ianuarie 2024.

În acest context, al acordării voucherelor de vacanță, angajatorii vor avea doar un rol de intermediar între stat și salariați, poziție care nu implică nici un fel de efort financiar propriu al agentului economic.

Pe lânga eliminarea unei discrepanțe între cele două categorii de salariați, bugetari și angajați în sectorul privat, efectul și valoarea voucherelor de vacanță se întoarce, practic, în economie,  consecințele acordării lor fiind pozitive pentru întreaga industrie a ospitalității, în speță HoReCa, industria alimentară, transport, servicii, comerț etc.

Odată implementată această măsură, românii vor avea un motiv în plus să își petreacă vacanțele acasă, contribuind astfel la dezvoltarea și promovarea turismului național. Vă invit și pe acestă cale, să descoperiți frumusețile Maramureșului, obiectivele cuprinse în patrimoniul UNESCO, cultura și obiceiurile tradiţionale  parcurgând ruta cultural – turistică „Drumul Patrimoniului Muzeal Maramureșean”, parte a proiectului „Revitalizarea Turismului European prin Cultură, Patrimoniu și Creativitate” a concluzionat președintele Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunităţi şi validări, senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș.

Previous Am participat la dezbaterea "Top 10 narațiuni false rusești și cum să abordăm dezinformarea legată de război"
Next ȘOC! Ce se mai ARUNCĂ în CANALIZARE: cârpe, resturi de mâncare, medicamente, ulei de motor, coji de banane! Firele de păr aruncate în chiuveta de la baie sau în vasul de toaletă pot crea un BLOCAJ destul de serios

About author

You might also like

Politica 0 Comments

1,2 MILIARDE de lei pentru MARAMUREȘ, prin PROGRAMUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII “ANGHEL SALIGNY”, susținut de PNL

Județul Maramureș are peste 100 de proiecte aprobate în Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, având o valoare totală de 1.253.058.471,09 lei. Din această sumă, 716 milioane lei sunt pentru

Politica 0 Comments

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații pentru primăriile din Țara Lăpușului

Candidații Coaliției pentru Maramureș la primăriile din Țara Lăpușului au fost lansați în cursa electorală, în orașul Târgu Lăpuș. Mihai Timbuș este candidatul care își dorește să aducă cu adevărat

Politica 0 Comments

Primarul Gavril Ropan: “RĂZBOIUL de acum ÎNCEPE și e greu de dus. Klaus Iohannis trebuie să fie PREȘEDINTE”

Peste 800 de maramureșeni au fost prezenți la reuniunea Comitetului de Coordonare Județeană a PNL, eveniment desfășurat la ATP Tech Center- Sala Filadelfia, la finele săptămânii trecute, în prezența a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply