sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Așa, DA! Mireșu Mare. MĂȘTI contra CORONAVIRUS, confecționate din TIFON, dezinfectate în SPIRT și uscate pe CALORIFER. Numerele de telefon ale ANGAJAȚILOR, făcute public pe Facebook, în cazuri de urgențe

Așa, DA! Mireșu Mare. MĂȘTI contra CORONAVIRUS, confecționate din TIFON, dezinfectate în SPIRT și uscate pe CALORIFER. Numerele de telefon ale ANGAJAȚILOR, făcute public pe Facebook, în cazuri de urgențe

vivre.ro

Edilul din Mireșu Mare, Maramureș a găsit o metodă inedită de a lupta cu noul virus care a provocat pandemie la nivel mondial.

Primarul Ioan Mătieș, alături de echipa din primărie, a găsit leac de luptă împotriva coronavirusului: măști confecționate din tifon, pe care le-au dezinfectat în spirt și le-au uscat pe calorifer.

Angajatele instituției le-au aplicat și elastic să poată fi prinse după cap iar în caz de urgențe, cetățenii au o minimă potecție obținută și cu ajutorul dezinfectanților care se găsesc la intrare.

Măsurile de protecție nu se opresc aici. Mobilierul și clanțele de la uși sunt dezinfectate de două ori pe zi, angajații făcând această operațiune cu schimbul. Iată că acolo unde se vrea, se poate, doar gospodar să fii!

Mai mult, primarul a publicat numerele de telefon ale angajaților pe pagina de Facebook a instituției, pentru ca oamenii să le ceară ajutor în caz de nevoie, alături de câteva măsuri de protecție și prevenire a infectării cu coronavirus. Iată textul:

epantofi.ro

𝗠𝗮̆𝘀𝘂𝗿𝗶 obligatorii în perioada de 𝘀𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̧𝗮̆‼️

1️⃣ 𝗣𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 din comuna 𝗠𝗶𝗿𝗲𝘀̧𝘂 𝗠𝗮𝗿𝗲, care se află 𝗶̂𝗻 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁̧𝗶𝗶 𝗰𝗿𝗶𝘁𝗶𝗰𝗲, 𝗽𝗼𝘁 𝗮𝗽𝗲𝗹𝗮 la următoarele persoane din Primărie:

Primar, Mătieş Ioan ☎️ 0745 590 466

Viceprimar, Tinc Gheorghe ☎️ 0752 074 200

Florin Mărginaș ☎️ 0757 822 852

George Bîrle ☎️ 0754 581 850

Nariţa Florina ☎️ 0725 657 655

Achim Ana ☎️ 0733 978 450

Onea Andrada ☎️ 0725 327 063

Mureşan Vlad ☎️ 0752 074 204

Both Călin ☎️ 0755 309 251

Rus Cornelia ☎️ 0745 228 990

Crişan Maria ☎️ 0753 547 930

Rodica Mărginaş ☎️ 0733 978 452

Lazar Lucia ☎️ 0740 317 609

Pop Loredana ☎️ 0733 978 453

Maroşan Ioan ☎️ 0742 011 477

epantofi.ro

2️⃣ 𝗖𝗮𝗱𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 şi 𝗳𝗮𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 din Mireşu Mare 𝗮𝘂 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁, din data de 16.03.2020, 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗿𝗲𝗮 de 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗶𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲/𝗶𝘇𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 şi cele 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗶𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗶𝗿𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗱𝗼𝗺𝗶𝗰𝗶𝗹𝗶𝘂. Responsabile de distribuirea medicamentelor sunt doamnele farmaciste Adela Borota (Farmacia Genţiana) şi Anca Marincaş (Farmacia Asklepios). Membrii voluntari ai celulei de criză din Primărie participă la distribuirea medicamentelor.

3️⃣ 𝗔𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮̆ vor fi 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗶𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲/𝗶𝘇𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 voluntarii din celula de criză din 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗲.

4️⃣ 𝗜𝘇𝗼𝗹𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗹𝗮 𝗱𝗼𝗺𝗶𝗰𝗶𝗹𝗶𝘂/𝗰𝗮𝗿𝗮𝗻𝘁𝗶𝗻𝗮̆ 𝘀𝗲 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝗶𝗲 pentru 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 care 𝘀𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗼𝗿𝗰 𝗱𝗶𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗲 cu 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗺𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗮̆ 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝘀𝗮̆ 𝗮 𝗰𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀 (Covid-19), respectiv zonele declarate galbene şi roşii din 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮, 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 etc.

5️⃣ În cazul în care 𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̧𝘁𝗲𝘁̧𝗶 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗼𝗮𝗿𝘀𝗲 𝗿𝗲𝗰𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮, 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 𝘀̧𝗶 𝗮𝗹𝘁𝗲 𝘇𝗼𝗻𝗲 în care epidemia de coronavirus este răspândită în populaţie, 𝘃𝗮̆ 𝗿𝘂𝗴𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗻𝗲 𝗮𝗻𝘂𝗻𝘁̧𝗮𝘁̧𝗶. Prin aplicarea şi 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗶𝗹𝗼𝗿 şi normelor de izolare la domiciliu/carantină reducem pericolul pentru noi toţi şi salvăm vieţi.

6️⃣ Primirea 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘂𝗻𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗔𝗣𝗜𝗔 este 𝘀𝘂𝘀𝗽𝗲𝗻𝗱𝗮𝘁𝗮̆ până la data de 06.04.2020.

7️⃣ 𝗣𝗹𝗮𝘁𝗮 𝘁𝗮𝘅𝗲𝗹𝗼𝗿 𝘀̧𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗲 cu 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲𝗿𝗲𝗮 de 𝟭𝟬% se va putea efectua 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 data de 𝟯𝟬.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟬. Plata taxelor şi impozitelor se poate efectua 𝘀̧𝗶 𝗽𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗲𝘁 prin 𝗚𝗹𝗼𝗯𝗮𝗹 𝗣𝗮𝘆.

8️⃣ Pentru siguranţa angajaţilor, 𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗶̂𝗻 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮̆𝗿𝗶𝗮 𝗠𝗶𝗿𝗲𝘀̧𝘂 𝗠𝗮𝗿𝗲 este 𝗿𝗲𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗮𝘁. 𝗖𝗲𝗿𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 şi 𝘂𝗿𝗴𝗲𝗻𝘁̧𝗲𝗹𝗲 – acte de stare civilă, de deces, adeverinţe pentru eliberarea cărţii de identitate, amenzi etc. – vor fi 𝗽𝗿𝗲𝗹𝘂𝗮𝘁𝗲 𝗹𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 de către angajaţii primăriei, care vor proceda la 𝗿𝗲𝘇𝗼𝗹𝘃𝗮𝗿𝗲𝗮 lor 𝗶̂𝗻 𝗮𝗰𝗲𝗲𝗮𝘀̧𝗶 𝘇𝗶.

9️⃣Transmitem 𝘂𝗻 𝗮𝗽𝗲𝗹 𝗰𝗮̆𝘁𝗿𝗲 𝘁𝗼𝘁̧𝗶 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 din Mireşu Mare la:

plantum.ro

▶️ 𝗰𝗮𝗹𝗺 şi tratarea cu seriozitate a situaţiei

▶️𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗿𝗲𝗮 numai 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 (televiziunea publică, agenţia naţională de presă Agerpres), pentru a evita ştirile false şi mesajele panicarde, alarmiste

▶️𝗱𝗶𝘀𝗰𝗶𝗽𝗹𝗶𝗻𝗮̆ în respectarea regulilor şi normelor de distanţare socială anunţate de autorităţi

▶️𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 în lupta împotriva coronavirus: suntem responsabili împreună şi unul pentru celălalt; fiecare dintre noi are puterea să contribuie, cu puţinul său, la îmbunătăţirea situaţiei.

𝗜̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆ 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗶𝗺 𝘂𝗻𝗶𝘁̧𝗶, 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗶 𝘀̧𝗶 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲 𝗰𝘂 𝗯𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝗰𝗲𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗶𝗳𝗶𝗰𝗶𝗹𝗮̆❗️

Previous Guvernul PNL ia măsuri pentru a susține economia, în contextul crizei provocate de coronavirus
Next Mihai Felician Cerneștean a PROPUS două MĂSURI privind hrana de acasă a BOLNAVILOR INTERNAȚI precum și a EXTERNĂRILOR, în contextul PANDEMIEI coronavirus

About author

You might also like

Social 0 Comments

1.126 de copii l-au PRIMIT pe HRISTOS la Biserica Buna Vestire din Baia Mare prin Sfânta SPOVEDANIE

Se împlinesc 20 de ani de când, în Sfântul și Marele Post al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, elevii școlilor “Dimitrie Cantemir” și “Alexandru Ivasiuc” – care “îmbrățișează” Biserica Buna

Social 0 Comments

Vizită în Vâlcea, la Annabella. Ioan Mătieș, primar: Un astfel de DEPOZIT cu FRIG vom face și la Mireșu Mare

Am vizitat 𝐝𝐞𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐟𝐫𝐢𝐠 şi 𝐬𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 grupului de firme 𝐀𝐧𝐧𝐚𝐛𝐞𝐥𝐥𝐚 din judeţul Vâlcea. ➡️ Annabella deţine prestigioasa fabrică de conserve de la Răureni, jud. Vâlcea, precum şi o reţea

Social 0 Comments

CORONAVIRUS – situația în EUROPA și GLOBAL. Top 5 ȚĂRI cu cele mai multe cazuri confirmate, decedați și vindecați

În continuare vă prezentăm situația privind infectarea cu virusul COVID – 19 (coronavirus) la nivel european și global: Până la data de 26 martie 2020, au fost raportate 232.470 de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply