sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL: Am votat pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)

Călin Bota, deputat PNL: Am votat pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)

Am votat astăzi, în Camera Deputaților, proiectul de lege pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), un proiect pe care ni l-am asumat în fața românilor, alături de repararea legilor din justiție.

După desființarea SIIJ, dosarele vor fi instrumentate de 42 de procurori – 12 de la Secția de urmărire penală a Parchetului General și 30 de la Parchetele Curților de Apel, într-un nou sistem construit după modelul de funcționare a Parchetului European. Proiectul de lege votat astăzi respectă recomandările făcute la nivel european, fiind elaborat în urma consultărilor repetate cu reprezentanții sistemului judiciar din România.

După votul din Camera Deputaților, proiectul merge acum la Senat, unde sperăm să fie de asemenea adoptat cât mai repede, pentru a îndeplini acest obiectiv important pentru funcționarea la standarde europene a justiției din România.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin Alexe: Sala de SPORT din Giulești devine REALITATE
Next JUDEȚUL MARAMUREȘ, PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2022

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

MISTREȚII au coborât în Parcul “Regina Maria” din Baia Mare până PE PISTA DE ALERGARE

Un fenomen nemaiîntâlnit în ultimii 5 ani se petrece în aceste zile în Parcul “Regina Maria” din Baia Mare. Mistreții au coborât pe terenul parcului de lângă Ocolul Silvic Baia

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan a depus jurământul pentru preluarea mandatului la conducerea Consiliului Județean Maramureș

În prezența Prim-ministrului Ludovic Orban, venit special în Maramureș pentru acest moment, Ionel Bogdan a depus jurământul pentru preluarea primului său mandat de președinte al Consiliului Județean.  La ședința de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply