sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

JUDEȚUL MARAMUREȘ, PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2022

JUDEȚUL MARAMUREȘ, PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI 2022

În perioada 24-27 februarie, județul nostru va fi reprezentat la Târgul de Turism al României, care se va desfășura la Romexpo, în București.

În Maramureș, avem locuri cu peisaje minunate, în care fiecare își poate găsi liniștea și pacea sufletească, avem oameni gospodari, care te primesc cu zâmbetul pe buze în casa lor, avem bucate tradiționale făcute cu produse naturale, direct din gospodăriile țărănești, avem tradiții și obiceiuri păstrate de sute de ani, pe care le regăsim în satele maramureșene și în zilele noastre.

Turismul maramureșean trebuie promovat prin valorificarea elementelor care ne fac unici atât la nivel național, cât și în întreaga lume.

Vă așteptăm la Târgul de turism, vă așteptăm în Maramureș pentru experiențe de neuitat!

#HaiÎnMaramureș#TurismMaramureșean

Previous Călin Bota, deputat PNL: Am votat pentru desființarea Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ)
Next Bravo, domnule deputat! Gheorghe Șimon (PSD): Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze! Personalul medical care a fost angajat în această perioadă trebuie să rămână în sistemul sanitar!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Tăuţii Măgherăuş – acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc autoturisme cu defecţiuni tehnice

Ieri, poliţiştii rutieri din Tăuţii Măgherăuş împreună cu repezentanți ai R.A.R Maramureş au organizat o acţiune rutieră pe linie de stare tehnică. În urma acţiunii, poliţiştii au verificat 24 de

Actualitate 0 Comments

PREMIERE MEDICALE. Un BĂRBAT și o FEMEIE din Maramureș au fost operați de artroplastie de genunchi cu proteze totale la Spitalul Județean Baia Mare

Secția de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a marcat o nouă premieră chirurgicală, artroplastia de genunchi cu proteze totale. După 30 de ani de experiențe

Actualitate 0 Comments

Linii de autobuz DEVIATE de AZI până LUNI

În perioada miercuri 21.09.2022, ora 5:00 – luni 26.09.2022, ora 24:00 , datorită blocării bulevardului Unirii(între b-dul. Traian și b-dul. Republicii) se deviază circulația autobuzelor astfel: – Linia 40 (METRO)

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply