sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CAZUL Petru Barany – MAFIA pădurilor din Baia Borșa (III). Pădurarul Iosif Danci, PROTEJAT de POLIȚIȘTI, către “Detectivul”: “Nu-i problema dumitale dacă am mai avut PLÂNGERI”

CAZUL Petru Barany – MAFIA pădurilor din Baia Borșa (III). Pădurarul Iosif Danci, PROTEJAT de POLIȚIȘTI, către “Detectivul”: “Nu-i problema dumitale dacă am mai avut PLÂNGERI”

Detectivul de Presă ȘOC merge în continuare pe firul cazului Petru Barany, un bătrân din Baia Borșa căruia mafia locală fomată din polițiști, pădurari și “locotenenți” ai acestora i-a interzis să-și taie lemne de foc pentru iarnă.

Culmea, fostul pădurar de aici, Iosif Danci, mutat între timp din cauza zecilor de plângeri, i-a permis altei persoane să taie aceleași lemne. Cui? Lui Adrian Danci, cel care îi prestează pădurarului diverse munci pe lângă casă sau îi are grijă de animale, potrivit martorilor intervievați de către Detectivul.

Un martor ne-a povestit tot iar polițiștii au refuzat să-l interogheze, parcă de teamă ca nu cumva hoțul să fie prins. L-au sunat pe Petru Barany, să-l ducă pe martor, pe Petru Porcean, la poliție. Adică haide tu cu probe la noi că pe noi ne doare în cot și nu ne deplasăm de biroul călduț, este atitudinea polițiștilor din Borșa. Iată povestea primei părți, pentru cei care nu ați citit-o:

ANCHETĂ video Baia Borșa. FĂRĂDELEGILE pădurarului – problemă Iosif Danci. Un BĂTRÂN nu poate tăia din propria PĂDURE dar HOȚII pot, sub protecția acestuia. Cazul Petru Barany (Partea I)

Detectivul de Presă ȘOC! a mers mai departe și a relatat pe larg toate indiciile martorului care duceau la casa celui bănuit de furt. Dați click pe linkul de mai jos pentru a afla totul.

ANCHETĂ video Baia Borșa. MARTORUL cheie pentru FĂRĂDELEGILE pădurarului – problemă Iosif Danci sau ceea ce NU GĂSESC polițiștii în cazul Petru Barany. Ce implicații are Adrian Danci “LOCOTENENTUL” pădurarului (Partea a II- a)

Azi, Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă și varianta pădurarului Iosif Danci, prin telefon, deoarece a refuzat o întâlnire față în față, față în față cu adevărul.

Cu toate că a declarat că are probe că nu “locotenentul” său, Adrian Danci a tăiat lemnele și a spus că ne pune la dispoziție probe constând în fotografii, potrivit cărora chiar Petru Barany ar fi tăiat lemnele, nu a făcut-o!

Iosif Danci are multe probleme cu legea. Despre toate acestea, într-un număr viitor.

Previous ȘOC! Gheorghe Mihai Bârle a primit AVIZ NEGATIV și NU poate fi subprefect. Bârle spune că NIȘTE BĂIEȚI mai tinerei nu i-au găsit actele de ÎNALT funcționar public. GHINION!
Next CAVNIC, gospodărit de nota 10! Bugetul, pe PLUS cu 1,1 milioane lei care se duc în INVESTIȚII. Din 2021, TRANSPORTUL în comun va fi GRATUIT. Află ce se întâmplă cu Centrul de bătrâni și cu SPITALUL

About author

You might also like

Anchete 0 Comments

ȘOC! BOTIZA. Acuzațiile de MITĂ la adresa primarului Florea Poienar și alte posibile INFRACȚIUNI legate de drumuri, CERCETATE de PARCHETUL Maramureș

Detectivul de Presă ȘOC! a demarat o amplă anchetă jurnalistică la Botiza, Maramureș, după ce mai multe persoane, oameni simpli ori persoane publice cu greutate au fost de acord să

Anchete 0 Comments

Află DATORIA URIAȘĂ a Băii Mari. Printre multe sindrofii PAGUBE ȘI DATORII. Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI? (II)

Municipiul Baia Mare nu se dezvoltă pe niciun plan economic. Din contră, orchestra edilului Cătălin Cherecheș cântă de zori a pagubă. Fără investitori și cu mulți amatori la instrumente, municipiul

Anchete 0 Comments

Cazul Cătălin Cherecheș, un joc de-a POPA PROSTU’

Viorica Marincaș și Dorin Coste FAVORIZEAZĂ INCULPATUL HERECHEȘ (II) > Asemănările dintre cazul Cătălin Cherecheș și protecția primită din partea Poliției din Maramureș cu jocul de cărți sunt izbitoare >

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply