sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin Alexe: Maramureșul a organizat o zonă impresionantă la Târgul de Turism al României

Deputatul Florin Alexe: Maramureșul a organizat o zonă impresionantă la Târgul de Turism al României

Împreună cu Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, am participat la activitățile desfășurate în prima zi a evenimentului.

În perioada 15-18 februarie, vizitatorii zonei dedicate Maramureșului pot să deguste bunătăți tradiționale și să participe la spectacole de muzică și dans popular.

Participanții pot să întâlnească mai mulți artiști renumiți: Leș Daniel – olărit, Stan Anuță – război de țesut, Bârsan Ioan – sculptor în lemn, Cadar Cristian – măști, Tekar Tobias – produse sticlă, Avram Dan și Avram Adriana – meșteri lemn, sticlă și zgărdane, Pop Viorica – zgardane și costume populare, Vit Florica – zgardane și costume populare.

Producătorii expun sub egida “Bun de Maramureș”.

Una dintre noutățile acestei ediții o reprezintă participarea comunei Băiuț, care are stand propriu. Este o inițiativă a primarului Maciuc Viorica, un edil care a știut mereu să promoveze localitatea.

M-am bucurat să-l întâlnesc pe Charlie Ottley, realizatorul documentarelor Wild Carpathia și Flavors of Romania. Jurnalistul m-a asigurat că o să promoveze în continuare turismul românesc.

Felicit Consiliul Judeţean Maramureş și

Organizatia de Management al Destinatiei Maramures pentru buna organizare!

Împreună, promovăm Maramureșul!

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș


Previous Călin Bota, deputat PNL: Cea mai mare alocare bugetară pentru Barajul Runcu din ultimii 34 de ani
Next Respect și susținere morală pentru Ucraina

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

CHIP DULCE DE COPIL – Lasare post-mortem, Alexandru Poamă  

Luni, 27 noiembrie a.c., la Fondul Documentar al Academiei Române din cadrul Bibliotecii Județene “Petre Dulfu” a avut loc, post-mortem, lansarea cărții “Chip dulce de copil”, autor Alexandru Poamă, profesor,

Uncategorized 0 Comments

Deputatul Călin Bota la Simpozionul Vasile Lucaciu – ”Erou al Națiunii Române”, desfășurat la Muzeul memorial din Șișești: Trebuie să avem grijă de trecut pentru a construi viitorul pe o fundație solidă

Cu emoție și bucurie în suflet, am participat ieri la Simpozionul Vasile Lucaciu – ”Erou al Națiunii Române”, desfășurat la Muzeul memorial din Șișești, un loc încărcat de spiritualitate și

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply