sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Din Maramureş, în oraşul lui Gaudi şi în restul lumii. S-a încheiat şi Târgul de Turism de la Barcelona

Din Maramureş, în oraşul lui Gaudi şi în restul lumii. S-a încheiat şi Târgul de Turism de la Barcelona

S-a încheiat şi Târgul de Turism de la Barcelona. La IBTM World, cel mai mare târg din lume pe sectorul MICE – turismul de eveniment – organizat în format Business to Business (B2B), Județul Maramureş a participat ca expozant în standul României, pus la dispoziție de Ministerul Antreprenoriatului şi al Turismului. Maramureşul şi-a făcut, și de această dată, auzită vocea prin câte un reprezentant din partea Consiliului Județean Maramureş, a Organizației de Management al Destinației Județene Maramureş şi a Centrului Național de Promovare şi Informare Turistică Sighetu-Marmației.

Peste 3.000 de destinații şi nu mai puțin de 15.000 de profesionişti din 100 de țări ale lumii s-au reunit la Barcelona, în perioada 29 noiembrie-1 decembrie, pentru a se conecta cu oamenii potriviți misiunii lor, pentru a-şi crea cele mai bune parteneriate şi oportunități.

“Vrem să inspirăm”, au declarat organizatorii IBTM şi exact această misiune au avut şi maramureşenii care, timp de 3 zile, s-au mobilizat să transforme județul Maramureș în sursă de inspirație, în promisiune şi muză pentru profesioniştii din domeniul turismului care au ajuns în standul Visit Maramureş din țări precum Spania, Italia, Lituania, Polonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, SUA şi Africa de Sud.

Prin discuții, printuri, fotografii sugestive şi video-uri 3D, urmărite prin ochelarii VR, le-a fost prezentat Maramureșul vizitatorilor târgului, ce defineşte acest ținut minunat, prin ce se distinge şi de ce merită ales ca destinație.

“Ce este Maramureşul?” a fost întrebarea adresată maramureșenilor de către o vizitatoare a standului din SUA, urmând ca la final, să exclame: “Uau! Produsul vostru este contagios!”.

IBTM Barcelona încheie seria de participări la târgurile de turism din acest an ale României şi ale Maramureşului. Urmează 2023, cu noi invitații, provocări şi oportunități!

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous Maramureșul, prezență excepțională de Ziua Națională a României la Bruxelles
Next Maramureș. SĂRBĂTORI într-un loc de LEGENDĂ, pe meleagurile lui PINTEA Haiducul la Hanul Țentea din inima munților Gutâi

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Candidații Partidului Național Liberal au dezvăluit prioritățile de dezvoltare pentru Maramureș

Ionel Bogdan, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș,  Mircea Cirț, candidatul PNL pentru Primăria Baia Mare, împreună cu candidații la primăriile din jurul municipiului, candidații la

Actualitate 0 Comments

Călin Bota: România este campioană în UE la creștere economică pentru al doilea trimestru consecutiv

România a înregistrat cea mai mare creștere economică trimestrială din Uniunea Europeană, cu 2,8%  față de trimestrul patru al anului trecut, conform datelor publicate de Eurostat. De asemenea, câștigul salarial

Actualitate 0 Comments

CHIȘINĂU. Scriitorul şi ziaristul băimărean Ioan Romeo Roşiianu a obţinut Premiul „Centenarul Marii Uniri”

În perioada 27 februarie – 2 martie 2018 la Chişinău, Republica Moldova s-au desfăşurat manifestările primei ediţii a Galei Premiilor Uniunii Internaţionale a Oamenilor de Creaţie. Din Maramureş au fost

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply