sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Florin Alexandru Alexe a fost ales VICEPREȘEDINTE al Camerei Deputaților

Florin Alexandru Alexe a fost ales VICEPREȘEDINTE al Camerei Deputaților

În urma susținerii oferite de parlamentarii liberali, voi reprezenta Partidul Naţional Liberal în funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

↗️ Este o mare onoare pentru mine să ocup o funcție în Biroul permanent al Camerei Deputaților. Din această poziție, voi rămâne un susținător activ al proiectelor necesare pentru obținerea independenței energetice a României, susținerea mediului antreprenorial și întărirea relației dintre stat și românii de pretutindeni.

↗️Sunt încântat că parlamentarii liberali din Maramureș vor ocupa funcții importante. În continuare, Călin Bota o să fie secretar al grupului PNL din Camera Deputaților, iar Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost reconfirmat în funcția de președinte al Comisiei juridice din Senat. Împreună, vom face toate demersurile necesare pentru a pune interesele maramureșenilor în prim-plan.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous COLECTARE DEȘEURI. Lista străzilor care vor fi monitorizate în perioada 19-23 septembrie
Next Deputatul Călin Bota: LEGE PENTRU CREȘTEREA PERFORMANȚEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINȚE

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputatul Florin Alexe, la seminarul organizat de Ambasada României în Franța: Am prezentat argumentele pentru care companiile franceze ar trebui să investească în țara noastră

Am fost onorat să particip la seminarul „Atractivitatea României în contextul european actual”, organizat de Ambasada României în Republica Franceză și Camera de Comerț Franco-Română. La eveniment au participat E.S.

Politica 0 Comments

PSD Maramureș: Reabilitarea DN 18 B între Cernești și Târgu Lăpuș a fost blocată de PNL

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, copreședinte al Coaliției pentru Maramureș se declară foarte revoltat de faptul că, de aproape un an de zile, de când guvernarea a fost preluată

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Putem repara și justiția și economia și administrația dar trebuie să avem un guvern învestit”

Suntem într-un moment în care responsabilitatea partidelor este esențială pentru viitorul României. Nu mai putem să ne ascundem în spatele unor interese politice sau electorale atunci când raportul MCV constată

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply