sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Iluminat public inteligent în Handalul Ilbei, Cicârlău și Bârgău! 579 de becuri schimbate printr-un proiect finanțat pe AFM cu 1 milion de lei!

Iluminat public inteligent în Handalul Ilbei, Cicârlău și Bârgău! 579 de becuri schimbate printr-un proiect finanțat pe AFM cu 1 milion de lei!

În Cicârlău continuă investițiile inteligente pentru o comună europeană. Administrația locală condusă de primarul social-democrat Sorin Lupse a reușit să obțină un proiect cu finanțare nerambursabilă de 1 milion de lei prin Administrația Fondului pentru Mediu. În acest fel, 579 de becuri sunt schimbate în cele trei localități aparținătoare comunei, iar softurile ajută la modificarea intensității becurilor și vor aduce o economie semnificativă la bugetul local.

🤝👏Primarii social-democrați se dovedesc a fi buni gospodări în comunitățile pe care le administrează, iar prin toate acțiunile lor încearcă să ofere O VIAȚĂ MAI BUNĂ locuitorilor care i-au creditat cu încrederea și votul lor. Felicitări primarului Sorin Lupșe și întregii administrații locale pentru că pun mai presus de orice interesul comunității!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Bazin de înot la standarde europene în Recea!
Next URBIS. Răspundem CITITORILOR. Regulament de CĂLĂTORIE, bilete și abonamente, autotaxare

About author

You might also like

Social 0 Comments

Presiune redusă la robinete în localitățile Groși și Ocoliș până în data de 21 mai. Află motivul

Pentru realizarea unor lucrări de reparații la rezervorul de apă potabilă din localitatea Groși, S.C. VITAL S.A. anunță consumatorii din localitațile Groși și Ocoliș, că în perioada 15-21 mai 2022

Social 0 Comments

RUSALIILE ÎN MARAMUREȘ. Programul manifestărilor: ”Învârtita Vălenarilor” și ”Danț la șură cu Lătureni”

În perioada 20 – 21 iunie 2021, Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național Transilvania va organiza în parteneriat cu Primăria Călinești și Primăria Groși o serie de activități cultural

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply