sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

În Baia Mare facem lucrurile diferit! De Ziua Mondială a Asistenței Sociale organizăm evenimente destinate beneficiarilor noștri și nu conferințe formale

În Baia Mare facem lucrurile diferit! De Ziua Mondială a Asistenței Sociale organizăm evenimente destinate beneficiarilor noștri și nu conferințe formale

În ultimii ani, cu sprijinul primarului Cătălin Cherecheș și al Municipiului Baia Mare am început să facem lucrurile diferit în orașul nostru. Baia Mare a dat în ultimii ani de mai multe ori tonul schimbării pe plan național în ceea ce privește modul în care administrația publică, implicit serviciile din subordine, se raportează la cetățeni.

“Direcția de Asistență Socială Baia Mare este printre serviciile care au demonstrat în ultimii ani că sunt alături de cetățeni. Continuăm acest drum cu un nou demers organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, sărbătorită în fiecare an în luna martie. Anul acesta, la data de 21 martie, Municipiul Baia Mare, prin Direcția de Asistență Socială organizează o serie de evenimente recreative pentru toți benficiarii”- Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Este vorba despre evenimente și acțiuni adaptate după tipul și nevoile fiecărui băimărean care beneficiază de serviciile noastre: meci amical de fotbal, echitație, activități de socializare și petrecerea timpului liber, picnic, competiție de rummy, vizionare filme, dar și o sărbătoare câmpenească.

“Tot în această zi vom marca și Ziua Mondială a Sindromului Down, al cărei scop este creșterea gradului de conștientizare cu privire la problemele pe care cei cu sindromul Down și cei cu familiile acestora le întâmpină.

Vom reveni ulterior cu noi materiale de informare publică din dorința de a atrage atenția și interesul comunității băimărene cu privire la nevoile, drepturile și bucuria acestor oameni speciali care au nevoie și merită întreg sprijinul nostru” – Diana Hîrb, director general Direcția de Asistență Socială Baia Mare.

Evenimentele organizate pentru Ziua Mondială a Sindromului Down sunt în parteneriat cu Asociația Autism Baia Mare și Asociația Esperando și reprezintă activități recreative în aer liber, inclusiv echitație și multe alte surprize pentru participanți.

Direcția de Asistență Socială Baia Mare

Previous Despre ECONOMIA SOCIALĂ. Deputatul Alexe: În România sunt 1.642 întreprinderi sociale, 45 întreprinderi sociale de inserție și 5.302 ONG-uri cu activitate economică
Next Așa facem lucrurile în Baia Mare! Proiectul “Respect pentru bunici”, la final de implementare, dar... sprjinul pentru seniori continuă cu susținerea Municipiului Baia Mare!

About author

You might also like

Social 0 Comments

Și-a DAT FOC din greșeală. Pompierii INTERVIN acum!

În aceste momente un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Viseu de Sus intervine pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a suferit arsuri pe o suprafata extinsa a corpului.

Social 0 Comments

O sală de sport de 102 locuri în tribună va fi construită în Sălsig!

În vizita de lucru pe care am făcut-o în Sălsig, primarul Daniel Pop mi-a prezentat terenul de sport cu gazon sintetic care a fost recepționat încă de anul trecut, investiția

Social 0 Comments

PNL. Măsuri pentru REDUCEREA ANALFABETISMULUI funcțional

Nivelul de alfabetizare funcțională a elevilor va fi evaluat periodic prin teste online, corespunzător fiecărui nivel și fiecărei clase. Evaluările vor fi realizate prin Platforma națională de alfabetizare funcțională care

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply