sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan, președinte CJ MM: “La Comisia Europeană am găsit susținere pentru proiectele noastre de modernizare a Maramureșului”

Ionel Bogdan, președinte CJ MM: “La Comisia Europeană am găsit susținere pentru proiectele noastre de modernizare a Maramureșului”

Dezvoltarea infrastructurii feroviare și rutiere – principalele subiecte discutate la Bruxelles cu comisarul european Adina Vălean și europarlamentarul Dan Motreanu.

Proiectele majore de infrastructură rutieră și dezvoltarea infrastructurii feroviare, la care lucrăm la Consiliul Județean Maramureș, precum și posibilitățile de finanțare direct de la Comisia Europeană, au fost temele discuțiilor purtate la Bruxelles cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, alături de Dan Motreanu, membru în Parlamentul European.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere și feroviare prin realizarea de noi rute de conectivitate din țara noastră spre vest, spre Ucraina și viceversa reprezintă un element esențial în modernizarea și creșterea economică a Maramureșului.

Realizarea de parcuri industriale în județul nostru va atrage investitori străini, însă pentru ca aceștia să rămână la noi în țară și să se dezvolte este nevoie ca noi să le putem oferi drumuri mai bune și legături rutiere sau feroviare cu restul Europei. La Comisia Europeană am găsit susținere pentru proiectele noastre de modernizare a Maramureșului și am încredere că vom realiza toate obiectivele pe care ni le-am propus, astfel încât județul nostru să urce în topul bunăstării și dezvoltării.

Previous PSD insistă ca principiul solidarității să ocupe un loc central în reforma sistemului fiscal din România
Next Deputatul Călin Bota la Simpozionul Vasile Lucaciu - ”Erou al Națiunii Române”, desfășurat la Muzeul memorial din Șișești: Trebuie să avem grijă de trecut pentru a construi viitorul pe o fundație solidă

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Măsuri concrete ale PRO România pentru susținerea românilor și a mediului economic

Președintele PRO România, Victor Ponta, a prezentat opiniei publice primele două măsuri din planul formațiunii pentru ieșirea din criza generată de pandemia coronavirusului. Cele două decizii se referă la venitul

Actualitate 0 Comments

Borșa, Maramureș. PROBE din Campionatului național de schi Alpin, în perioada 20 – 25 Februarie 2023

După muncă și răsplată pentru echipa Primăriei Borșa!Anii de muncă susținută pentru a transforma „visul” în realitate, de a transforma un proiect „prăfuit” în Pârtie Olimpică de schi omologată la

Actualitate 0 Comments

Vezi PROGRAMUL Urbis de RUSALII

SC URBIS SA anunță că în luni, 13.06.2022 (a doua zi de Rusalii) autobuzele și troleibuzele vor circula după programul unei zile de sâmbătă. https://www.urbisbaiamare.ro/ SC URBIS SA

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply