sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ionel Bogdan, președinte CJ MM: “La Comisia Europeană am găsit susținere pentru proiectele noastre de modernizare a Maramureșului”

Ionel Bogdan, președinte CJ MM: “La Comisia Europeană am găsit susținere pentru proiectele noastre de modernizare a Maramureșului”

Dezvoltarea infrastructurii feroviare și rutiere – principalele subiecte discutate la Bruxelles cu comisarul european Adina Vălean și europarlamentarul Dan Motreanu.

Proiectele majore de infrastructură rutieră și dezvoltarea infrastructurii feroviare, la care lucrăm la Consiliul Județean Maramureș, precum și posibilitățile de finanțare direct de la Comisia Europeană, au fost temele discuțiilor purtate la Bruxelles cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, alături de Dan Motreanu, membru în Parlamentul European.

Dezvoltarea infrastructurii rutiere și feroviare prin realizarea de noi rute de conectivitate din țara noastră spre vest, spre Ucraina și viceversa reprezintă un element esențial în modernizarea și creșterea economică a Maramureșului.

Realizarea de parcuri industriale în județul nostru va atrage investitori străini, însă pentru ca aceștia să rămână la noi în țară și să se dezvolte este nevoie ca noi să le putem oferi drumuri mai bune și legături rutiere sau feroviare cu restul Europei. La Comisia Europeană am găsit susținere pentru proiectele noastre de modernizare a Maramureșului și am încredere că vom realiza toate obiectivele pe care ni le-am propus, astfel încât județul nostru să urce în topul bunăstării și dezvoltării.

Previous PSD insistă ca principiul solidarității să ocupe un loc central în reforma sistemului fiscal din România
Next Deputatul Călin Bota la Simpozionul Vasile Lucaciu - ”Erou al Națiunii Române”, desfășurat la Muzeul memorial din Șișești: Trebuie să avem grijă de trecut pentru a construi viitorul pe o fundație solidă

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte PNL: Klaus Iohannis este garanția faptului că România poate face pasul către normalitate. A folosit fiecare pârghie constituțională ca să blocheze PSD!

Sloganul de campanie al președintelui Klaus Iohannis este: “Pentru o Românie normală”. De ce acest slogan și ce înseamnă ”România normală?” Ceea ce se întâmplă acum în România este anormal,

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan invită partidele din CJ să semneze un Pact de bună guvernare a județului Maramureș

Președintele ales  al Consiliului Județean Maramureș, liberalul Ionel Bogdan, a invitat astăzi partidele care care au reprezentanți în CJ, în baza alegerilor din 27 septembrie 2020, să semneze un Pact

Actualitate 0 Comments

PNL: Noile legi ale Educației pot schimba din temelii învățământul din România

Propunerile din Legea Educației sunt rezultatul celei mai ample consultări naționale din domeniu și reprezintă fundația primei reforme autentice a sistemului educațional din România. Peste 10.000 de specialiști au lucrat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply