Adrian Todoram Camera Deputatilor

Cornelia Negrut Senator de Baia Mare

Lucian Morar Senator de MaramuresCristian Tagarlas Candidat Senat

Lucian Angheluta Camera Deputatilor

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Fac un apel la toți parlamentarii maramureșeni să lase interesele meschine și să voteze moțiunea de cenzură”

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Fac un apel la toți parlamentarii maramureșeni să lase interesele meschine și să voteze moțiunea de cenzură”

Moțiunea de cenzură depusă ieri în Parlamentul României, problemele actuale cu care România se confruntă din cauza inflației și a creșterii prețurilor dar și obiectivele pe care liberalii le au pentru dezvoltarea României, atât la nivel național, căt și la nivelul administrațiilor conduse de primari liberali, au fost principalele teme dezbătute de către Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, Mihai Felician Cerneștean, secretar general PNL Maramureș, și Mihai Ivaszuk, primar PNL Ocna Șugatag, în conferința de presă de azi a PNL Maramureș.

Președintele Ionel Bogdan spune că și parlamentarii care asigură în acest moment puterea vor vota moțiunea de cenzură pentru că votul exoprimat de români la europarlamentare a fost implicit un vot și pentru politica din România.

“Astazi este un moment foarte important pentru Romania, pentru ca avem sansa reala, pentru prima data dupa ce guvernul PSD s-a instalat la Palatul Victoria, de a darama acest Guvern, pentru ca politicienii resposanbili au inteles ca votul din 26 mai este un vot nu doar pentru Parlamentul European, ci si pentru politica interna si a sanctionat Partidul Social Democrat, derapajele pe care le-au avut atat la nivel national, cat si in Maramures sau in alte judet.

De aceea cred ca parlamentarii responsabili, partidele de opozitie, cat si parlamentari din zona puterii guvernamentale vor vota motiunea de cenzura pe care Partidul National Liberal a depus-o. Este o motiune scrisa pentru a sanctiona acest Guvern si care vine si cu solutii pntru Romania”, a spus Ionel Bogdan.

Guvernul Dăncilă trebuie să plece

Liderul PNL Maramureș consideră că aceste alegeri au fost un semnal clar pentru actualul guvern care ar trebui să părăsească guvernarea și că până acum politicienii care-l formează ar fi trebuit să plece singuri

“Guvernul Dancila, pentru neregulile de la votul din diaspora, pentru politica economica pe care o duce, pentru asaltul constant la justitie si pentru faptul ca fost un apendice a lui Liviu Dragnea atata timp nu mai poate fi un Guvern credibil, nu mai poate sa reprezinte Romania nici in tara, nici peste hotare.

De aceea, Guvernul Dancila trebuie sa plece si eu stau si ma intreb cum de n-au plecat singuri, cum de n-au plecat inca, avand in vedere ca votul romanilor din 26 a fost unul clar si in ceea ce priveste alegerile europarlamentare si mai ales in ceea ce priveste referendumul pe care domnul presedinte Klaus Iohannis la promovat”, a conchis președintele PNL Maramureș.

Apel la parlamentari, să lase interesele meschine

În continuare, Ionel Bogdan a făcut un apel la parlamentarii politicieni despre care spune că prin votarea moțiunii împotriva guvernului pot schimba în bine soarta țării pentru viitor.

“Fac un apel la toti parlamentarii maramureseni sa lase interesele meschine, sa lase interesele marunte pe care le au fiecare si sa voteze motiunea de cenzura, pentru ca aceasta motiune de cenzura va fi motiunea de cenzura care va schimba parcursul Romaniei, va fi  motiunea de cenzura care va duce Romania mai departe in urmatorii ani”, a fost concluzia președintelui Bogdan.

Maria Nicoleta Pădureanu

Previous Ionel Bogdan (PNL): "La final de an, vești PROASTE de la GUVERN pentru români"
Next Eveniment caritabil, „Ceai pentru un viitor”. Tinerii liberali împlinesc visurile unor copii talentați. La eveniment au participat peste 100 de invitați

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Președintele Klaus Iohannis vine în Baia Mare, VINERI

În prima zi de campanie electorală pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale, președintele României în exercițiu sosește în Baia Mare. Klaus Iohannis și-a propus un mic tur de forță pe

Politica 0 Comments

Ce va face ALDE pentru români și maramureșeni. CE VOM FACE?

Soluția noastră este să repornim România de jos în sus, de la autoritățile locale și județene, pentru a fi de partea românilor! Vrem să oferim României o administrație publică locală

Politica 0 Comments

BLATUL de la PNL Baia Mare. Acuzațiile GRAVE ale unui candidat la funcția de PREȘEDINTE

Mihai Onisei este un personaj pestriț pe Facebook. Se afișează făcând mici, fripturi ori în ipostaze în care se strâmbă ca un circar. Ba ne înjură cu DEGETUL MIJLOCIU ba

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply