sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Mircea Cirț: ”Nu mai manipulați cu subiectul Ștrandul Municipal, domnule primar!”

Mircea Cirț: ”Nu mai manipulați cu subiectul Ștrandul Municipal, domnule primar!”

Ștrandul Municipal rămâne una din nerealizările majore ale administrației municipale din Baia Mare, indiferent de motivațiile, explicațiile, justificările și  kilogramele de dosare care ni se prezintă. Promisiunea realizării unui centru de relaxare și agrement pe locul actualei ruine a Ștrandului Municipal o tot auzim din 2011 încoace. Legat de acest subiect, în 9 ani, NU S-A FĂCUT NIMIC, decât niște studii și schițe și, mai nou, o filmare 3D. Sunt bune și acelea….dar nu ne vor ține nici de răcoare, nici de relaxarea, nici de buna-dispoziție de week-end la ștrandul care nu există.

Acum văd că vă victimizați, domnule primar vizavi de faptul că Guvernul PNL n-ar fi aprobat proiectul dumneavoastră. Păi să le luăm pe rând:

  • Spuneți că PNL nu v-a dat aprobarea pentru ștrand. Păi, Guvernul PNL pe care îl blamați, nu putea da o hotărâre fără să respecte pașii legali. Abia în 7 august a expirat perioada de consultare publică, vizavi de acest subiect, și abia după aceea se poate da o Hotărâre de Guvern. Conform procedurii, urmează aprobarea tuturor ministerelor implicate și semnarea hotărârii. Cu siguranță, circuitul documentului de la Guvernul PNL pe care îl blamați  va fi mai scurt decât cel al autorizațiilor de construire solicitate de cetățeni și întârziate luni de zile de Primăria Baia Mare.
  • Cu alte cuvinte, blamați exact guvernul care a dat curs solicitării dumneavoastră, urmând pașii legali.
  • De fapt, PSD nu v-a dat aprobarea pentru ștrand. (Dar, ați uitat să spuneți asta, pentru că atunci când ați lansat proiectul ștrandului și când ați emis primele solicitări, era încă Guvernul Dăncilă. Dar cum dumneavoastră sunteți susținut de PSD în aceste alegeri, sigur nu puteți ataca –  deocamdată – PSD.)
  • Ba v-ați mai amintit și că Traian Băsescu nu v-a dat bani pentru stadion, altă nerealizare majoră a administrației municipale.
  • Dacă nici unul dintre guverne nu v-a dat nimic, dacă toți v-au supărat și v-au ignorat, înseamnă că nu contați, că nu aveți cuvânt și influență? Mă întreb unde e sincopa?
  • Dacă investiții majore nu s-au făcut în ultimii ani, iar vistieria primăriei era plină și fără datorii în 2011 când ați venit la primărie, atunci unde sunt banii? Ce s-a făcut cu ei?
  • Atunci, creditele acelea imense prin care s-a îndatorat municipiul Baia Mare până în 2039 pentru ce s-au contractat? În  ce s-au concretizat?

Vreau să cred că aceste întrebări nu vor rămâne retorice, domnule primar. De promisiuni, dosare și schițe colorate ne-am cam săturat. Și mai vreau să cred că băimărenii nu vor cădea în plasa manipulărilor și a victimizărilor legate de subiectul Ștrandul Municipal și de mult alte proiecte și promisiuni!

Mircea Cirț – candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Baia Mare

(Comandat de PNL, Executat de PFA Damian Livia, cod AEP- 21200012)

Previous NU i-a abandonat pe BORȘENI când a început PANDEMIA. I-a chemat ACASĂ fiind contestat de unii dar A REUȘIT să-i protejeze de virusul care a speriat OMENIREA
Next Bogdan Vodă. AMPLE LUCRĂRI la rețelele de APĂ și CANALIZARE din fonduri EUROPENE. Se extinde și rețeaua ELECTRICĂ până la stația de tratare a APEI

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Gheorghe Șimon, deputat PSD: ”Ministrul PSD al Sănătății va pune la dispoziție persoanelor infectate tratamente medicale în fazele incipiente ale bolii pentru a preveni spitalizările și decesele”

Sănătatea românilor este prioritară pentru Partidul Social Democrat, iar promisiunile făcute sunt onorate. În contextul pandemic actual, asumarea portofoliului de la Sănătate este un pariu în urma căruia starea de

Uncategorized 0 Comments

Aquastar Satu Mare și-a DESCHIS porțile în EXTRASEZON. Vezi programul MODIFICAT și PREȚURILE

Începând de azi, 17 septembrie, de la ora 10 complexul acvatic Aquastar îşi redeschide porţile pentru toate persoanele dornice de relaxare şi recreere în Imperiul Apelor. Programul de funcţionare se

Uncategorized 0 Comments

Gabriel Zetea, deputat PSD: Concurs ilegal la Spitalul Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Incompetența actualei conduceri a Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost răsplătită de prim-penelistul județului, Ionel  Bogdan, cel care are în subordine unitatea medicală, printr-un concurs

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply