sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Mircea Cirț: ”Nu mai manipulați cu subiectul Ștrandul Municipal, domnule primar!”

Mircea Cirț: ”Nu mai manipulați cu subiectul Ștrandul Municipal, domnule primar!”

Ștrandul Municipal rămâne una din nerealizările majore ale administrației municipale din Baia Mare, indiferent de motivațiile, explicațiile, justificările și  kilogramele de dosare care ni se prezintă. Promisiunea realizării unui centru de relaxare și agrement pe locul actualei ruine a Ștrandului Municipal o tot auzim din 2011 încoace. Legat de acest subiect, în 9 ani, NU S-A FĂCUT NIMIC, decât niște studii și schițe și, mai nou, o filmare 3D. Sunt bune și acelea….dar nu ne vor ține nici de răcoare, nici de relaxarea, nici de buna-dispoziție de week-end la ștrandul care nu există.

Acum văd că vă victimizați, domnule primar vizavi de faptul că Guvernul PNL n-ar fi aprobat proiectul dumneavoastră. Păi să le luăm pe rând:

  • Spuneți că PNL nu v-a dat aprobarea pentru ștrand. Păi, Guvernul PNL pe care îl blamați, nu putea da o hotărâre fără să respecte pașii legali. Abia în 7 august a expirat perioada de consultare publică, vizavi de acest subiect, și abia după aceea se poate da o Hotărâre de Guvern. Conform procedurii, urmează aprobarea tuturor ministerelor implicate și semnarea hotărârii. Cu siguranță, circuitul documentului de la Guvernul PNL pe care îl blamați  va fi mai scurt decât cel al autorizațiilor de construire solicitate de cetățeni și întârziate luni de zile de Primăria Baia Mare.
  • Cu alte cuvinte, blamați exact guvernul care a dat curs solicitării dumneavoastră, urmând pașii legali.
  • De fapt, PSD nu v-a dat aprobarea pentru ștrand. (Dar, ați uitat să spuneți asta, pentru că atunci când ați lansat proiectul ștrandului și când ați emis primele solicitări, era încă Guvernul Dăncilă. Dar cum dumneavoastră sunteți susținut de PSD în aceste alegeri, sigur nu puteți ataca –  deocamdată – PSD.)
  • Ba v-ați mai amintit și că Traian Băsescu nu v-a dat bani pentru stadion, altă nerealizare majoră a administrației municipale.
  • Dacă nici unul dintre guverne nu v-a dat nimic, dacă toți v-au supărat și v-au ignorat, înseamnă că nu contați, că nu aveți cuvânt și influență? Mă întreb unde e sincopa?
  • Dacă investiții majore nu s-au făcut în ultimii ani, iar vistieria primăriei era plină și fără datorii în 2011 când ați venit la primărie, atunci unde sunt banii? Ce s-a făcut cu ei?
  • Atunci, creditele acelea imense prin care s-a îndatorat municipiul Baia Mare până în 2039 pentru ce s-au contractat? În  ce s-au concretizat?

Vreau să cred că aceste întrebări nu vor rămâne retorice, domnule primar. De promisiuni, dosare și schițe colorate ne-am cam săturat. Și mai vreau să cred că băimărenii nu vor cădea în plasa manipulărilor și a victimizărilor legate de subiectul Ștrandul Municipal și de mult alte proiecte și promisiuni!

Mircea Cirț – candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Municipiului Baia Mare

(Comandat de PNL, Executat de PFA Damian Livia, cod AEP- 21200012)

Previous NU i-a abandonat pe BORȘENI când a început PANDEMIA. I-a chemat ACASĂ fiind contestat de unii dar A REUȘIT să-i protejeze de virusul care a speriat OMENIREA
Next Bogdan Vodă. AMPLE LUCRĂRI la rețelele de APĂ și CANALIZARE din fonduri EUROPENE. Se extinde și rețeaua ELECTRICĂ până la stația de tratare a APEI

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

ȘOC! Ce se mai ARUNCĂ în CANALIZARE: cârpe, resturi de mâncare, medicamente, ulei de motor, coji de banane! Firele de păr aruncate în chiuveta de la baie sau în vasul de toaletă pot crea un BLOCAJ destul de serios

Colmatarea rețelei de canalizare cu diverse produse, care nu ar trebui să ajungă acolo, apare la blocuri în general dar şi la case, şi poate duce la refularea apei uzate

Uncategorized 0 Comments

Un oraș în ruină – prima impresie a turiștilor. Intrările în Baia Mare, Capitala Tineretului din România.

Aerogara Aeroportului (Inter)Național Maramureș trece printr-un proces de renovare în vederea deschiderii într-un orizont de timp încă neconturat. Din 2016 curg promisiunile din partea președintelui CJ Maramureș – Gabriel Valer

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply