Adrian Todoran candidat primaria Baia Mare

Romeo Dobocan Candidat pentru Președinția Consiliului Județean Maramureș Banner

Gabriel Zetea candidat pentru Președinția Consiliului Județean Maramureș

REACȚIE. Primarul sălii de sport din carton, Octavian Pavel: “SCHIMB SUPRAFAȚA DE JOC ȘI PERETELE DIN RIGIPS”

REACȚIE. Primarul sălii de sport din carton, Octavian Pavel: “SCHIMB SUPRAFAȚA DE JOC ȘI PERETELE DIN RIGIPS”


Dezvăluirile din ziarul nostru cu privire la “Cea mai modernă bază sportivă din județul Maramureș” care s-a dovedit a fi din rigips-carton exact acolo unde trebuia să fie mai puternică au avut ecou în rândul autorității locale. Primarul supărat, a avut în cele din urmă o reacție firească recunoscând deficiențele suprafeței de joc precum și altele semnalate în materialul nostru de presă.

Construită cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI), prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social cu peste 34 de miliarde lei vechi, cu tot cu TVA (343.473.393 lei noi) vestita bază de sport din Recea, Maramureș are mari deficiențe. Cu toate că se cunoșteau aceste aspecte și la inaugurare, când în loc să-și caște ochii mai bine, primarul Pavel Octavian și executivul impasiv, și-au spus lasă că merge și așa. În prezent sunt probleme cu pereții, cu suprafața de joc, și cu spațiul verde exterior care este inundat dar și cu bordurile și parcarea. Doar la acoperiș încă n-am găsit probleme. Și mâine e o zi.
Se schimbă peretele DIN CARTON cu bani de la bugetul local
A fost nevoie să tragem noi semnalul de alarmă că peretele din partea tribunei este din RIGIPS-CARTON și a suferit găuri mari de la loviturile cu mingea de fotbal. “Așa a fost în proiect, rigips. Am făcut diverse adrese la CNI și am adus la cunoștință că s-a rupt în mai multe locuri. Nu se mai poate face nimic. Am hotărât să refacem peretele din alt material cu bani de la bugetul local. Încă nu avem bugetul făcut dar o să cuprindem și acestă lucrare”, ne-a declarat edilul. Concluzia: obținem finanțare, o păpăm pe lucruri de unică folosință, apoi investim în ce s-a stricat din ceea ce trebuia să fie durabil cu bani de la guvern. Bravo! Util pentru constructor. Să lucreze mult, prost și să fie de două-trei ori plătit. Rețetă tipic românească de belire a bugetului local și de înbogățire a clientelei de partid și prietene.

Altă PODEA de joc! Tot de la buget
S-a făcut mai mult tam-tam cu suprafața “extraterestră de joc” decât cu întrega investiție. Au curs râuri de cerneală pe acestă temă. De pe site-ul oficial al Primăriei Recea aflăm că extraordinara suprafață de joc mai este întâlnită “în doar trei-patru locuri din țară la construcții similare, dintre care două din București, fiind una modernă, omologată de Federațiile Internaționale de Baschet și Handbal. Asta până ieri ce am demonstrat că suprafața de joc mult lăudată nu este chiar așa de practică. Fiind un fel de plastic, se alunecă la fotbal, este o suprafață de JUDO și nu se poate juca tenis de câmp, fiind însă prevăzută și pentru așa ceva. Deci la cât este de inutilă nici nu ne mirăm că este atât de rar folosită. Și cu privire la acest aspect, primarul Pavel Octavian ne-a declarat: “O să schimbăm și suprafața de joc, tot pe bani de la buget. Deocamdată nu putem face acest lucru pentru că lucrarea este în garanție”. Reamintim cititorilor că baza sportivă a fost inaugurată cu mare fast anul trecut de 1 Iunie.
Adi RUSU

Previous Moderna SALĂ DE SPORT din Recea E DIN RIGIPS-CARTON ȘI SE RUPE!
Next BICICLETE ȘI SPAGHETE cu directorul Vasile Barbul

About author

You might also like

Anchete 0 Comments

VIDEO. Piei, DRACE! Preotul Nechita Ioan Dorin MINTE fără să clipească în BISERICĂ. Spune că a CONSTRUIT singur un DRUM la care a contribuit doar pe JUMĂTATE. Avem DOCUMENTUL!

Detectivul de Presă ȘOC! continuă investigația privind afacerile necurate ale preotului Nechita Ioan-Dorin, mână în mână cu primarul din Recea, Pavel Octavian. Cei doi, alături de o gașcă mafiotă din

Anchete 0 Comments

ȘOC! BOTIZA. Acuzațiile de MITĂ la adresa primarului Florea Poienar și alte posibile INFRACȚIUNI legate de drumuri, CERCETATE de PARCHETUL Maramureș

Detectivul de Presă ȘOC! a demarat o amplă anchetă jurnalistică la Botiza, Maramureș, după ce mai multe persoane, oameni simpli ori persoane publice cu greutate au fost de acord să

Anchete 0 Comments

ANCHETĂ video Baia Borșa. MARTORUL cheie pentru FĂRĂDELEGILE pădurarului – problemă Iosif Danci sau ceea ce NU GĂSESC polițiștii în cazul Petru Barany. Ce implicații are Adrian Danci “LOCOTENENTUL” pădurarului (Partea a II- a)

Detectivul de Presă ȘOC! continuă dezvăluirile în cazul mafiei lemnului de la Baia Borșa, după ce un bătrân, Petru Barany (foto stânga), ne-a relatat abuzurile prin care trece. După prima

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply