sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

RECUNOAȘTERE a VALORII. Diana Iluț (Sfara Tours) a fost nominalizată pentru premiul “FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”

RECUNOAȘTERE a VALORII. Diana Iluț (Sfara Tours) a fost nominalizată pentru premiul “FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”

Nominalizarea a venit din partea redacției Piața Financiară

Diana Iluț, manager al celei mai cunoscute agenții de turism din Maramureș, a postat recent pe Facebook faptul că a fost nominalizată de o prestigioasă publicație din domeniul financiar în vederea acordării unui premiu deosebit de important. Cu această ocazie am aflat și motivele care au stat la baza acestei nominalizări. Iată textul integral postat de Diana Iluț:

“Dragi prieteni, în aceste zile am primit o veste care m-a bucurat enorm: am fost nominalizată de redacția Piața Financiară pentru a mi se acorda Premiul
“FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”
“datorită realizărilor profesionale remarcabile şi calităţilor de leadership de care ați dat dovadă”.


GALA “FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA” promovează și să onorează femeile care, prin tot ceea ce fac, acasă, la serviciu, în comunitate, pun umărul la schimbarea în bine a României și contribuie din plin la resetarea ei după această perioadă de pandemie.


Premiile pe care revista PIAȚA FINANCIARĂ le va acorda cu prilejul acestei Gale sunt un omagiu adus femeii şi totodată un argument suplimentar în sprijinul diversităţii de gen de care orice companie are nevoie în top management.
Sunt recunoscătoare tuturor celor care mă sprijină permanent și cred în ceea ce fac, fie că e vorba de familie, afaceri, administrație, patronate. Sunt oameni în jurul meu care fac ca tot ceea ce eu visez să devină posibil.
Le mulțumesc celor care înțeleg și că multe din acțiuni trebuie făcute încet și cu discreție, fără laudă de sine și fără circ mediatic. Atunci cand lucrul e bine făcut e observat și de alții, indeosebi de profesioniști. Cu atât mai mult mă bucură o astfel de nominalizare: sunt oameni de presă care nu mă cunosc personal dar care au analizat activitatea profesională a multor femei din România, alegându-mă și pe mine în elita națională a acestora.


Pentru cârcotași: aceste premii nu se plătesc, nu există taxă de nominalizare, depunere de candidatură, nu poți “trage sfori”. Cu atât mai mare și plăcută e surpriza.”

Diana Iluț este și consilier local Baia Mare, activează în cadrul Rotary Club Baia Mare, a predat ca profesor, matematică și fizică, a făcut nenumărate acte de caritate, aproape toate în umbra anonimatului, a sprijinit financiar echipe sportive locale și este doctorand la o universitate din Oradea.

Diana este o persoană sociabilă, sensibilă dar dură în domeniul său de activitate, dominat de bărbați. Este implicată activ în completarea și elaborarea legilor din domeniul turismului.

Previous Bilete de TRATAMENT prin Casa de Pensii Maramureș. Vezi în care STAȚIUNI sunt DISPONIBILE cele 119 LOCURI
Next Gheorghe Șimon, deputat PSD: „ Guvernul lui Cîțu a promis miere, dar le dă românilor fiere”

About author

You might also like

Social 0 Comments

Deputatul Florin Alexandru Alexe, PNL: Am VOTAT azi LEGEA consumatorului vulnerabil

Credem că toți românii au dreptul la condiții decente de viață. Nu le putem refuza cetățenilor accesul la resurse energetice. Pentru că toți cetățenii români trebuie să se simtă protejați,

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: Sprijinim cu măsuri active economia și angajații afectați de pandemia de COVID-19

Aceste măsuri vizează acordarea a 41,5 % din salariul de bază la revenirea din șomaj tehnic și sprijin pentru angajarea persoanelor de peste 50 de ani, tinerilor și a cetățenilor

Social 0 Comments

Exclusiv. Pacientă cu CORONAVIRUS din zona VIP, transportată de URGENȚĂ din Baia Mare la un spital din Cluj

În acest moment la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, numărul pesoanelor internate, infectate ori suspecte de infecție cu coronavirus este de 22, cu unul mai puțin decât ieri.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply