sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

RECUNOAȘTERE a VALORII. Diana Iluț (Sfara Tours) a fost nominalizată pentru premiul “FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”

RECUNOAȘTERE a VALORII. Diana Iluț (Sfara Tours) a fost nominalizată pentru premiul “FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”

Nominalizarea a venit din partea redacției Piața Financiară

Diana Iluț, manager al celei mai cunoscute agenții de turism din Maramureș, a postat recent pe Facebook faptul că a fost nominalizată de o prestigioasă publicație din domeniul financiar în vederea acordării unui premiu deosebit de important. Cu această ocazie am aflat și motivele care au stat la baza acestei nominalizări. Iată textul integral postat de Diana Iluț:

“Dragi prieteni, în aceste zile am primit o veste care m-a bucurat enorm: am fost nominalizată de redacția Piața Financiară pentru a mi se acorda Premiul
“FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA”
“datorită realizărilor profesionale remarcabile şi calităţilor de leadership de care ați dat dovadă”.


GALA “FEMEI CARE SCHIMBĂ ROMÂNIA” promovează și să onorează femeile care, prin tot ceea ce fac, acasă, la serviciu, în comunitate, pun umărul la schimbarea în bine a României și contribuie din plin la resetarea ei după această perioadă de pandemie.


Premiile pe care revista PIAȚA FINANCIARĂ le va acorda cu prilejul acestei Gale sunt un omagiu adus femeii şi totodată un argument suplimentar în sprijinul diversităţii de gen de care orice companie are nevoie în top management.
Sunt recunoscătoare tuturor celor care mă sprijină permanent și cred în ceea ce fac, fie că e vorba de familie, afaceri, administrație, patronate. Sunt oameni în jurul meu care fac ca tot ceea ce eu visez să devină posibil.
Le mulțumesc celor care înțeleg și că multe din acțiuni trebuie făcute încet și cu discreție, fără laudă de sine și fără circ mediatic. Atunci cand lucrul e bine făcut e observat și de alții, indeosebi de profesioniști. Cu atât mai mult mă bucură o astfel de nominalizare: sunt oameni de presă care nu mă cunosc personal dar care au analizat activitatea profesională a multor femei din România, alegându-mă și pe mine în elita națională a acestora.


Pentru cârcotași: aceste premii nu se plătesc, nu există taxă de nominalizare, depunere de candidatură, nu poți “trage sfori”. Cu atât mai mare și plăcută e surpriza.”

Diana Iluț este și consilier local Baia Mare, activează în cadrul Rotary Club Baia Mare, a predat ca profesor, matematică și fizică, a făcut nenumărate acte de caritate, aproape toate în umbra anonimatului, a sprijinit financiar echipe sportive locale și este doctorand la o universitate din Oradea.

Diana este o persoană sociabilă, sensibilă dar dură în domeniul său de activitate, dominat de bărbați. Este implicată activ în completarea și elaborarea legilor din domeniul turismului.

Previous Bilete de TRATAMENT prin Casa de Pensii Maramureș. Vezi în care STAȚIUNI sunt DISPONIBILE cele 119 LOCURI
Next Gheorghe Șimon, deputat PSD: „ Guvernul lui Cîțu a promis miere, dar le dă românilor fiere”

About author

You might also like

Social 0 Comments

PMP – Plan de susținere a racordării întregului județ la rețeaua de gaz

Unul dintre proiectele importante pe care le vor susține parlamentarii PMP Maramureș în Parlament va fi finanțarea extinderii rețelei de gaz în tot Maramureșul. Foarte puține locuințe din județ au

Social 0 Comments

Tăuții Măgherăuș. Azi a ÎNCEPUT înscrierea pentru VACCINUL anti-COVID 19. Vezi care sunt persoanele cu PRIORITATE

Începând cu data de 15.01.2021 persoanele cu vârsta peste 65 de ani și persoanele cu boli cronice se pot programa la vaccinarea împotriva Covid-19 prin Compartimentul Asistență Socială din cadrul

Social 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL MARAMUREȘ: “DEZASTRU pe piața muncii din țară. Lipsește forța de muncă”

În vreme ce guvernul este preocupat cu manipulări ieftine și cu propagarea fake-news, România se confruntă cu o problemă din ce în ce mai gravă, lipsa forței de muncă. Angajatorii

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply