Adrian Todoran candidat primaria Baia Mare

Romeo Dobocan Candidat pentru Președinția Consiliului Județean Maramureș Banner

Gabriel Zetea candidat pentru Președinția Consiliului Județean Maramureș

Ioan Maties Primarul Comunei Miresul Mare

ȘANTAJUL PENTRU PRELUAREA eMARAMUREȘ EXCLUSIV. Cristian Șpan: “Cherecheș A DAT ORDIN SĂ NE TAIE APA să nu putem umple contragreutățile”

ȘANTAJUL PENTRU PRELUAREA eMARAMUREȘ EXCLUSIV. Cristian Șpan: “Cherecheș A DAT ORDIN SĂ NE TAIE APA să nu putem umple contragreutățile”


Vă relatam într-unul din numele trecute faptul că la procesul de luare de mită a lui Cătălin Cherecheș, martorul-denunțător a făcut dezvăluiri explozive cu referire la drumul mitei. Unul din episoade s-a produs în preajma meciului băimărenilor cu steliștii, fiind unul din ultimele acte înainte de denunțul lui Cristian Șpan la DNA. Vă redăm dialogul inimaginabil pentru un om care nu l-a cunoscut cu adevărat pe Cătălin Cherecheș dar înainte de acesta iată contextul în care s-au petrecut lucrurile.
În septembrie 2015 s-a plătit suma de 100 mii lei de la Primărie către clubul de fotbal. Cherecheş i-a spus lui Şpan că iubeşte fotbalul şi el, dar în proporţie de 10%. I-a transmis lui Şpan să îi dea banii, altfel nu mai finanţează clubul. Şpan a fost de acord. A scos banii din cont şi a dus 10 mii lei lui Cherecheş, lăsând suma de bani pe acelaşi raft. În anexa biroului. În octombrie 2015, clubul s-a calificat în optimile Cupei României, întâlnind Steaua. Cu această ocazie a trebuit instalată nocturna pe stadionul din Baia Mare, lucru care a fost aprobat în Consiliul Local. Exact în acea perioadă a apărut chestia cu angajaţii de la Emm, de care am pomenit anterior. Cherecheş a pus presiune pe Şpan şi de această dată, ameninţându-l că nu instalează nocturna. Mai mult, i-a spus lui Şpan că va demola nocturna, pentru ca nu are autorizaţie de construire. Asta dupa ce el a promovat proiectul în Consiliul Local.

Limbaj de domn primar
Tare-ntre picioare. Orașul SĂ ȘI-O IA. În P*** MEA!

Cătălin Cherecheş: Deci ascultă-mă. Meciul de sâmbătă nu (se) joacă, că fac în aşa fel să nu meargă (n.red., e vorba de instalaţia de nocturnă care, pentru punerea în funcţiune, avea nevoie de un aviz). Că aşa vreau eu!
Cristian Şpan: Bun, şi la ce îţi foloseşte?
Cătălin Cherecheş: Foloseşte…
Cristian Şpan: Că oraşul o ia în gură.
Cătălin Cherecheş: Nu mă interesează, mă. Du-te-n p… (înjură).
Cristian Şpan: Cum, mă, nu te interesează?, că eşti primarul oraşului.
Cătălin Cherecheş: Nu mă interesează. Îi vorba de oraş. Oraşul tre’ să şi-o ia, să şi-o ia acuma. Trebuie să şi-o ia, asta vreau eu! Oraşul. P… mea (înjură) oraşul pentru trei fraieri. Ce crezi, că oraşul rezonează la handbal sau la fotbal sau la nu ştiu ce? Oraşul vrea altceva, mă. Oraşul vrea apă gratis, vrea drumuri.
Cristian Şpan: OK.
Cătălin Cherecheş: Le dau săptămâna viitoare apă gratis în Baia Mare. Singurul oraş din România cu apă gratis, ai înţeles? Să vedem ce vor: echipă de fotbal sau apă gratis?

Șpan: “A dat ordin SĂ NE TAIE APA!”

Cristian Șpan ne-a declarat în exclusivitate prin ce a trecut înainte de a ceda eMaramureș TV lui Cătălin Cherecheș, înaintea meciului FC Baia Mare cu Steaua: “Ne trebuia apă pentru contragreutăți, pentru a le umple. În prima fază am adus apă cu o cisternă de la Vital. Apoi a dat ordin să nu ne mai aducă. Ne-a tăiat apa. Nu mai țin minte în nebunia de atunci de unde am tras apă cu un furtun.”

Șpan: “La lumina farurilor mașinii mele am montat nocturna”
Un alt episod din culisele dinaintea meciului cu Steaua ne arată încă o dată adevărata față a tătucului Cherecheș, mare iubitor al Băii Mari, ai băimărenilor care practic nu s-a iubit decât pe sine, iubire cu care își alimenta parcă ura față de toți cei din jurul său care nu i s-au supus. “Le-a interzis celor de la Ilnic să ne taie lumina. Ei nu vor recunoaște niciodată acest lucru. La lumina farurilor mașinii mele am montat nocturna. Pentru probe am adus trei generatoare de la Satu mare, se poate verifica, sunt acte în acest sens. Nu am avut curent de la stâlp. Abia după ce i-am spus că-i cedez televiziunea eMaramureș a fost de acord să dea drumul la meci ”

Adi RUSU

Previous Cazul Cătălin Cherecheș, un joc de-a POPA PROSTU'
Next Bărbatul cu TUMORA GIGANT extirpată A IEȘIT DIN SPITAL CU BINE

About author

You might also like

Anchete 0 Comments

Fierb actorii în culise BIZĂU VREA SĂ DISTRUGĂ TEATRUL BĂIMĂREAN

> Actorii băimăreni ne-au cerut ajutorul după ce au fost informați neoficial că Simion Bizău, consilier local vrea să distrugă teatrul > În primă fază 30% dintre actori ar urma

Anchete 0 Comments

ANCHETĂ video Baia Borșa. FĂRĂDELEGILE pădurarului – problemă Iosif Danci. Un BĂTRÂN nu poate tăia din propria PĂDURE dar HOȚII pot, sub protecția acestuia. Cazul Petru Barany (Partea I)

Detectivul de Presă ȘOC! a fost sesizat cu privire la o serie de acțiuni suspecte în ceea ce privește tăierile ilegale de pădure din Baia Borșa, zona cunoscută de localnici

Anchete 0 Comments

Roabe, cositoare și găleți în BIROUL-GRAJD al vicelui inexistent. MAFIA din BUDEȘTI (III)

O incursiune jurnalistică în spațiile primăriei sau aparținătoare acesteia, ne trimit într-o lume a mizeriei de nedescris, rezultată de pe urma unei lipse de iresponsabilitate greu de imaginat în zilele

Mirce Cirț Noul Primar Baia Mare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply