sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș: ”Susțin toate demersurile făcute de UNBR pentru a nu se ajunge la supraimpozitarea profesiilor liberale și consider nefirească discriminarea acestor profesii față de alte domenii”

Senatorul Țâgârlaș: ”Susțin toate demersurile făcute de UNBR pentru a nu se ajunge la supraimpozitarea profesiilor liberale și consider nefirească discriminarea acestor profesii față de alte domenii”

”Deficitul bugetar este o problemă reală pe care guvernul trebuie să o rezolve cât mai repede, pentru a nu pune în pericol fondurile europene pe care România le are la dispoziție. Dar, în goana de a crește veniturile și de a reduce cheltuielile, guvernul omite soluții care ar putea aduce venituri la buget, fără a pune noi taxe înrobitoare pentru profesiile liberale din România.”

Active de sute de milioane de euro ale statului sunt lăsate să se distrugă, fără a fi valorificate pentru a aduce la buget o parte din banii care lipsesc. Doar în Maramureș avem lăsate în paragina sediul Remin din Baia Mare, Hotelul Maramureș care aparține tot Remin, cabana Apelor Române din zona barajului Firiza, hotelul Cascada din Borșa al Casei Județene de Asigurări de Sănătate iar cabanele Romsilva sunt folosite doar cu circuit închis, ca în vremuri pe care ni le dorim uitate. Acest patrimoniu al statului, multiplicat la nivelul întregii țări, înseamnă active care valorează sute de milioane de euro, bani care ar putea veni la buget prin valorificarea acestor active.

Cu puțin efort, am putea aduce acești bani la buget, iar guvernul ar putea renunța să mai discute o măsură împovărătoare pentru liberii profesioniști, eliminarea plafonării contribuției de asigurări sociale de sănătate și preconizata introducere a plății în sistem real la întregul venit, fără plafon – care practic dublează sarcina fiscală, precum și eliminarea deductibilității cotei de cheltuieli profesionale în limita a 5%, măsuri care descurajează profesiile liberale, cu consecințe asupra calității serviciilor oferite și costurilor acestora.

”Susțin toate demersurile făcute de UNBR pentru a nu se ajunge la supraimpozitarea profesiilor liberale și consider nefirească discriminarea acestor profesii față de alte domenii. Argumentele profesioniștilor trebuie să primeze în luarea deciziilor guvernanților” a concluzionat avocatul liberal Cristian Niculescu-Țâgârlaș -președintele comisiei juridice a Senatului României.

Previous Ionel Bogdan: Realizarea primului AquaPark din județul Maramureș intră în linie dreaptă. VALOAREA este de 39 MILIOANE de euro

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan: ”Guvernul Orban muncește zi de zi pentru a repara ceea ce PSD a distrus în cei 3 ani de guvernare”

Guvernul Orban a demonstrat în cele trei luni de guvernare, prin măsurile adoptate, faptul că lucrează doar în folosul cetățenilor, pentru dezvoltarea și modernizarea României. Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea: PSD susține în continuare supraimpozitarea pensiilor speciale și a salariilor bugetare mari!

PSD a avut dreptate! „Codul lui Ciucă” este dezechilibrat, iar acest lucru a fost constatat și criticat public după ultima rundă de dezbateri de la Guvern, atât de antreprenorii români

Politica 0 Comments

PSD taie de la BOGAȚI și dă la SĂRACI. Vezi ce spune Gabriel Zetea despre ORDONANȚA Austerității

Tăiem de la demnitari și ajutăm producătorii români!Reducem la jumătate numărul consilierilor din cabinetele demnitarilor!Instituțiile publice din România vor achiziționa alimente de la producătorii români! Hrana din spitale, programe destinate

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply