sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Am participat astăzi, alături de primarul Dumitru Marinescu, la inaugurarea Grădiniței din Tăuții Măgherăuș, realizată din fonduri europene.

Un spațiu nou, modern, prietenos și atractiv pentru 80 de copii din Tăuții Măgherăuș care vor merge din această toamnă în noua grădiniță. Felicitări primarului Dumitru Marinescu și echipei sale de la Primăria Tăuții Măgherăuș, pentru că au realizat în timp record toate racordurile la utilități și au amenajat și spațiul exterior grădiniței, inclusiv un teren de joacă complet echipat și dotat cu tot ce este necesar pentru ca cei mici să se joace în siguranță.

Infrastructura educațională din Tăuții Măgherăuș este în continuă dezvoltare și anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii. Acestea sunt proiectele de care cetățenii au nevoi și printr-o colaborare eficientă între administrațiile locale, administrația județeană, parlamentari și guvern putem moderniza și dezvolta toate localitățile din Maramureș. Construim împreună o viață mai bună pentru fiecare maramureșean.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous EVENIMENT TRADIȚIONAL LA SUCIU DE SUS - JOC ÎN SAT
Next Deputatu Călin Bota: PNL Baia Mare susține organizarea Sărbătorii Castanelor în condiții de siguranță și cu costuri decente

About author

You might also like

Social 0 Comments

Comunicat. Baia Mare: Drusal LIMITEAZĂ strângerea GUNOIULUI de la containere dacă Primăria Baia Mare nu PLĂTEȘTE toate datoriile. Află cu ce dată

Prin care vă facem cunoscut faptul că notificarea de plata nr.2203/10.05.2022 recepționată de Municipiul Baia Mare in data de 10.05.2022 prin intermediul SCPEJ Morari si Asociații (dosar ex. 66/N/2022) își

Social 0 Comments

Și-a DAT FOC din greșeală. Pompierii INTERVIN acum!

În aceste momente un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Viseu de Sus intervine pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a suferit arsuri pe o suprafata extinsa a corpului.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply