sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Am participat astăzi, alături de primarul Dumitru Marinescu, la inaugurarea Grădiniței din Tăuții Măgherăuș, realizată din fonduri europene.

Un spațiu nou, modern, prietenos și atractiv pentru 80 de copii din Tăuții Măgherăuș care vor merge din această toamnă în noua grădiniță. Felicitări primarului Dumitru Marinescu și echipei sale de la Primăria Tăuții Măgherăuș, pentru că au realizat în timp record toate racordurile la utilități și au amenajat și spațiul exterior grădiniței, inclusiv un teren de joacă complet echipat și dotat cu tot ce este necesar pentru ca cei mici să se joace în siguranță.

Infrastructura educațională din Tăuții Măgherăuș este în continuă dezvoltare și anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii. Acestea sunt proiectele de care cetățenii au nevoi și printr-o colaborare eficientă între administrațiile locale, administrația județeană, parlamentari și guvern putem moderniza și dezvolta toate localitățile din Maramureș. Construim împreună o viață mai bună pentru fiecare maramureșean.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous EVENIMENT TRADIȚIONAL LA SUCIU DE SUS - JOC ÎN SAT
Next Deputatu Călin Bota: PNL Baia Mare susține organizarea Sărbătorii Castanelor în condiții de siguranță și cu costuri decente

About author

You might also like

Social 0 Comments

INVITAȚIE în VERSURI pentru plata IMPOZITELOR la primăria Mireșu Mare

Edilul Ioan Mătieș din Mireșu Mare, Maramureș, vine cu o nouă idee inedită anul acesta. El i-a invitat pe cetățenii comunei să-și plătească impozitele, imediat după sărbători. Modalitatea prin care

Social 0 Comments

RUSALIILE ÎN MARAMUREȘ. Programul manifestărilor: ”Învârtita Vălenarilor” și ”Danț la șură cu Lătureni”

În perioada 20 – 21 iunie 2021, Consiliul Județean Maramureș prin Ansamblul Folcloric Național Transilvania va organiza în parteneriat cu Primăria Călinești și Primăria Groși o serie de activități cultural

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply