sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Tăuții Măgherăuș. GRĂDINIȚĂ nouă, din FONDURI EUROPENE. Deputatul Călin Bota: “Felicitări primarului. Anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii.”

Am participat astăzi, alături de primarul Dumitru Marinescu, la inaugurarea Grădiniței din Tăuții Măgherăuș, realizată din fonduri europene.

Un spațiu nou, modern, prietenos și atractiv pentru 80 de copii din Tăuții Măgherăuș care vor merge din această toamnă în noua grădiniță. Felicitări primarului Dumitru Marinescu și echipei sale de la Primăria Tăuții Măgherăuș, pentru că au realizat în timp record toate racordurile la utilități și au amenajat și spațiul exterior grădiniței, inclusiv un teren de joacă complet echipat și dotat cu tot ce este necesar pentru ca cei mici să se joace în siguranță.

Infrastructura educațională din Tăuții Măgherăuș este în continuă dezvoltare și anul viitor urmează să fie deschisă o creșă pentru 60 de copii. Acestea sunt proiectele de care cetățenii au nevoi și printr-o colaborare eficientă între administrațiile locale, administrația județeană, parlamentari și guvern putem moderniza și dezvolta toate localitățile din Maramureș. Construim împreună o viață mai bună pentru fiecare maramureșean.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous EVENIMENT TRADIȚIONAL LA SUCIU DE SUS - JOC ÎN SAT
Next Deputatu Călin Bota: PNL Baia Mare susține organizarea Sărbătorii Castanelor în condiții de siguranță și cu costuri decente

About author

You might also like

Social 0 Comments

Deputatul Adrian Todoran a reușit: ”Casa George Pop de Băsești a fost reabilitată”

În cei patru ani de mandat în Parlamentul României, deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, a reușit să-și îndeplinească mai multe obiective în folosul comunității. Unul dintre cele atinse este

Social 0 Comments

MAJORARE semnificativă. Cătălin Cherecheș: “De la 500 la 2.000 de lei, SPRIJINUL pentru băimărenii care aniversează în acest an Nunta de Aur și de la 50 la 150 de lei valoarea TICHETELOR sociale”

Am propus și Consiliul Local a aprobat în această seară majorarea sprijinului de la 500 la 2.000 de lei pentru băimărenii care aniversează în acest an Nunta de Aur, respectiv

Social 0 Comments

Începem un nou an școlar în țara care nu susține suficient educația: în Baia Mare lucrăm permanent și continuăm să dezvoltăm, să modernizăm și să dotăm unitățile de învățământ!

A venit momentul să pășim cu încredere, curiozitate și curaj în noul an școlar. Fie că vorbim despre elevi, părinți, dascăli, decidenți din inspectoratele școlare și ministerul de resort, implicit

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply