sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Video. PETRECERI cu primarul, PELERINAJ ortodox în țară CATOLICĂ, FIICA angajată la primărie! PREOTUL Ioan Nechita a mai VÂNDUT un teren de 160.000 de euro fără ȘTIREA parohiei și a TOPIT aproape 800 de milioane vechi

Video. PETRECERI cu primarul, PELERINAJ ortodox în țară CATOLICĂ, FIICA angajată la primărie! PREOTUL Ioan Nechita a mai VÂNDUT un teren de 160.000 de euro fără ȘTIREA parohiei și a TOPIT aproape 800 de milioane vechi

Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă în continuare afacerile necurate ale preotului Ioan Nechita, care a slujit la biserica ortodoxă din satul Săsar, Recea și care acum este la biserica din Rușor, Copalnic Mănăștur, după un transfer rușinos care s-a lăsat cu anchete ale parohiei, episcopiei, a poliției și a unor procurori.

Ziarul nostru a scris recent pe larg despre toate acestea. Iată aceste materiale.

După cele mai sus menționate, preotul nu s-a oprit. A mai vândut un teren, de această dată terenul parohiei, cu suma de 160.000 de euro.

Coratorii știau de intenția de vânzare, nu au știut însă de ce, la o lună de zile după vânzarea terenului, preotul Ioan Nechita nu le-a spus despre tranzacție. În materialul video, preotul a găsit motivații de-a dreptul puerile.

Abia la presiunea coratorilor și după o anchetă a Consiliului parohial care a ajuns și la Episcopie, oamenii au descoperit și adevăratul motiv pentru care preotul Ioan Nechita a ascuns tranzacția.

Din banii încasați a topit aproape 800 de milioane de lei vechi. A fost ca și cum ar fi aruncat benzină pe foc. A fost un scandal intern uriaș. Preotul a justificat cheltuieli urgente, numai că aceste cheltuieli nu puteau fi făcute de unul singur. Însă preotul a avut curajul să o facă.

Din păcate pentru el, coratorii i-au cerut să părăsească Parohia “Duminica Minorosițelor”, însă după ce pune banii la loc. Într-o primă fază a pus aproximativ 35.000 de lei după care încă 27.000 de lei noi, pentru restul având alte justificări.

Așa s-a făcut că din ianuarie 2018 nu mai este preot în Săsar.

PELERINAJE și chefuri cu PRIMARUL pe bani publici

În toți anii în care a fost preot în Săsar, Ioan Nechita a avut un mare îndrumător în ale afacerilor necurate, în persoana primarului Pavel Octavian (foto sus). Cu știrea și cu protecția acestuia a făcut cele mai sus menționate. O anchetă a polițiștilor și procurorilor este în curs. Preotul neagă toate acuzațiile care i se aduc.

Cu toate că am demonstrat în mare parte că nu are dreptate, alte acuzații se conturează: a făcut petreceri cu un grup restrâns de prieteni printre care și edilul. Din banii primiți la parohie a făcut pelerinaje cu semne de întrebare și cu iz de concediu. Unul dintre acestea, a fost la Viena iar cei din parohie s-au întrebat ce caută un grup de ortodocși în pelerinaj la catolici? Cu primarul în frunte! De ce au făcut asta?

Pentru că pot. Pentru că unul, edilul Pavel Octavian se crede mai presus de lege și al doilea, preotul Nechita, mai presus de Dumnezeu. Au crezut că sunt cuplul invincibil. Acum sunt la mâna anchetatorilor, enoriașii scoțându-i de multă vreme de la suflet.

Și pentru că l-a slujit bine, primarul i-a angajat fiica preotului tocmai la primărie și pentru că au crezut că “lucrarea” lor va dăinui o veșnicie.

Adi Rusu

Previous VIDEO-ȘOC! Primarul din Oncești, Matei Godja și fiul său, Ioan Godja AU AGRESAT împreună cu un ospătar UN INVITAT la o nuntă în PROPRIUL local la Casa de Petrecere a Moroșenilor. Victima a fost MUȘCATĂ de ureche
Next Gheorghe Șimon (PSD): ”Punctul de pensie a crescut cu 15% de la 1 septembrie 2019, iar pensia minimă cu 10%”

About author

You might also like

Anchete 0 Comments

SUBDEZVOLTAREA ȘI DECLINUL Băii Mari – Neactualizarea PUG-ului. Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI? (III)

Planul Urbanistic General (PUG) al Băii Mari a fost aprobat prin HCL 349/1999, având valabilitate de maximum 10 ani, conform art. 46 al Legii nr. 350/2001 care spune că “Fiecare

Anchete 0 Comments

TEAMA DE PUȘCĂRIE, miza amânării Festivalului Castanelor – Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI? (V)

Contestată de multă lume, Sărbătoarea Castanelor, care de-a lungul istoriei sale a purtat mai multe nume, este totuși cea mai cunoscută și apreciată manifestare publică de către băimăreni și nu

Anchete 0 Comments

PLĂȚI ILEGALE făcute de Primăria Baia Mare. Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI? (IV)

După dezvăluirile ziarului nostru, edilul Băii Mari, a ținut o conferință de presă pentru a ne prezenta soluțiile sale de dezvoltare a orașului. Și mai debusolat ca de obicei, Cherceheș

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply