Adrian Todoram Camera Deputatilor

Cornelia Negrut Senator de Baia Mare

Lucian Morar Senator de MaramuresCristian Tagarlas Candidat Senat

Lucian Angheluta Camera Deputatilor

Video. S-a DESCHIS și AQUA PALACE din Hajduszoboszlo, Ungaria. Eniko Levay: ”Turiștii români sunt cei mai fideli dintre toți, îi așteptăm!”

Video. S-a DESCHIS și AQUA PALACE din Hajduszoboszlo, Ungaria. Eniko Levay: ”Turiștii români sunt cei mai fideli dintre toți, îi așteptăm!”

Cel mai mare complex acvatic din Europa de la Hajduszoboszlo și-a deschis treptat porțile după măsurile de relaxare post-pandemie.

Din data de 20 iunie și-a deschis porțile și Aqua Palace, acoperit, unul din cele șase componente ale uriașului complex din țara vecină, întins pe 30 de hectare.

Programul Aqua Palace este de la 10:00 la 20:00, ora locală.

Aqua-Parkul în aer liber funcțioanează doar în week-end și doar dacă este timp frumos, între orele 12-16.00.

Din ferire este deschisă Plaja Mediteraneană dar și Ștrandul, inclusiv băile termale și piscina pentru copii, între orele 09:00 – 18:00.

Eniko Levay, Director al Agenției de Management al Destinației Hajdúszoboszló, a declarat în exclusivitate pentru Detectivul de Presă ȘOC!:

“Ne bucurăm nespus că ne-am redeschis porțile în întregime pentru turiști dar și pentru că s-au redeschis granițele astfel încât turiștii străini să ne poată vizita și să se bucure, din nou, de zile de vacanță în cel mai mare SPA din Europa. Turiștii români sunt cei mai fideli dintre toți și îi asigurăm că suntem pregătiți pentru noile condiții post-pandemie astfel încât să se simtă la noi în siguranță. Desigur, siguranța depinde de noi toți, de respectarea normelor impuse de autorități dar înspre binele nostru colectiv”.

DISTANȚARE și între camere la HOTEL

Se dizinfectează cu soluții speciale și profesionale, se are în vedere distanțarea socială atât la recepțiile hotelurilor dar și la restaurante. 

Hotelurile vor comercializa 50% din totalul camerelor. O camera va fi liberă între 2 ocupate pentru a menține o distanță de protecție. Vor exista minimum 12 ore între check-out și check-in. Se simplifică procedura de check-in, fiind preferată cea de check-in online.

Agenția Maghiară de Turism a emis un manual Covid-19 separat pentru hotelieri și pentru operatorii de SPA, iar Centrul Național pentru Sănătate Publică a elaborat o recomandare privind „funcționarea, condițiile de igienă și controlul băilor publice în timpul epidemiei COVID-19”, care face propuneri de redeschidere.

“Hungarospa Hajdúszoboszló va respecta măsurile recomandate pentru siguranța oaspeților săi de la redeschiderea ștrandului pe 29 mai.

Conform recomandării, suprafața de relaxare pe plaje trebuie să fie de 16 m2/ persoană, iar în piscine trebuie să fie de 4m2/ persoană.

Respectarea și controlul strict al reglementărilor de tratare a apei pentru bazinele cu apa încalzită care circulă continuu.

Controlul clorului și al ph-ului se va face la fiecare 2 ore.

Dezinfectarea balustradelor din piscină, la fiecare 30 de minute.

Suspendarea funcționării atracțiilor de apă și a elementelor de experiență. Trebuie menținută o distanță de protecție de 1,5 metri la casele de bilete și punctele de intrare.

Așteptăm cu drag și oaspeții din Romania, suntem la o distanta rutiera convenabilă de parcurs cu mașina”, ne-a mai declarat Eniko Levay

Alte măsuri la Hungarospa:

Furnizare de echipament de protecție pentru angajați (mască, mănuși). Deocamdata bazele de tratament nu se redeschid.

Verificarea temperaturii corpului la intrare.

Papucii sunt obligatorii.

Asigurarea igienei mâinilor cu săpun lichid virucid.

La intrare vor exista panouri informative despre măsurile epidemiologice și vom informa oaspeții online și prin intermediul sistemului sonor public.

Preturile în general vor ramâne același  dar vor fi hoteluri care vor avea pachete promoționale sau restaurantele se vor pregati cu un gest în plus: o salată sau o prajitură gratis.

Previous INEDIT. Ioan Mătieș, primar Mireșu Mare, Maramureș: “Angajații de la BUGET trebuie să lucreze o săptămână în PRIVAT”. A scos angajații primăriei la COSIT iarba în COMUNĂ
Next VIDEO-interviu. SOLARUL, cea mai bună METODĂ de RELAXARE a sistemului NERVOS. Benefic pentru osteoporoză și acnee

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

VÂNZAREA voucherelor de vacanță este ILEGALĂ. Le poți folosi ACUM și călătorești anul VIITOR. Cum îți poți lua prietenii cu tine

Mult așteptatele vouchere de vacanță au produs multă bucurie dar și multă confuzie în rândul beneficiarilor. Și cum românul face bișniță cu orice și oricând, mulți deținători de astfel de

Actualitate 0 Comments

Cornelia Negruț (PRO Romania): Ministrul Tătaru trebuie să-și dea demisia de onoare, cu guvern cu tot!

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că 80% din managerii spitalelor din România ar trebui schimbaţi, iar coordonarea acestora ar trebui să revină la Ministerul Sănătăţii. Acesta a mai adăugat

Actualitate 0 Comments

Cornelia Negruț (PRO Romania): Românii trebuie să împiedice prin vot austeritatea propusă de liberali

Este necesar ca toți românii să cunoască adevărul despre ceea ce au făcut reprezentanții guvernului Orban și partidele care îl susțin în acest an, mai exact ce nu au făcut

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply