sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ziua în care SINDROMUL DOWN a fost învins e în fiecare zi. Un PARALIMPIC cu această afecțiune, VICEPRIMAR pentru o zi. Află ce vrea “vicele”

Ziua în care SINDROMUL DOWN a fost învins e în fiecare zi. Un PARALIMPIC cu această afecțiune, VICEPRIMAR pentru o zi. Află ce vrea “vicele”

Numele său este Andrei. În fiecare zi învinge Sindromul Down de care suferă. Îi demonstrează afecțiunii sale că este campion. La sport și în viața de zi cu zi. Își umilește boala cu optimismul său. Pentru el filosofia de viață este simplă dar cumplit de grea. Poate face în fiecare clipă o singură alegere: să reușească.

Ieri, cu ocazia Zilei Internaționale a persoanelor cu Sindromul Down, Andrei Cupșa a primit și acceptat propunerea primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, de a fi viceprimar pentru o zi. Cei doi au o prietenie veche, de ani de zile. Viitorul vice pentru o zi își dorește să facă un rezultat bun la Concursul Internațional de Înot din luna mai, din Malta. Mai vrea ca toate persoanele cu dizabilități să poată face sport și să participe la competiții.

Andrei a participat la Chefi la cuțite în 2019, la concursurile paralimpice mondiale de schi din Coreea (2015) și Austria (2017) unde a câștigat de fiecare data argintul. Alte participări la competiții:

– Dubai (2019) – jocurile mondiale de înot, ștafetă, a câștigat bronzul

– Ucraina, campion la înot, în fiecare an, între 2014-2019

– Lituania (2019) – Locul I la înot.

În următoarele zile Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă un reportaj legat de această zi, despre puterea acestor oameni de a învinge lipsa puterii.

Manifestarea a fost organizată la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiuș, Maramureș, de către Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Baia Mare.

Previous PSD ELIMINĂ PIEDICILE din calea marilor investiții în infrastructură
Next ADI Deșeuri Maramureș: Campanie colectare deșeuri voluminoase! VEZI GRAFICUL pe cartiere

About author

You might also like

Tara Mea TV 0 Comments

VIDEO. Despre tratarea ATACURILOR DE PANICĂ și a BOLILOR INTERNE la Clinica Life Support Sighet

Emisiune oferită de Clinica Life Support – Sighetu Marmației Str Gheorghe Doja, nr. 58 Sighetu Marmatiei Romania EMAIL: office@life-support.ro TELEFON: +4 0748 118 151 MOBIL: +4 0748 118 153 TEMELE:

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply