sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ADI Deșeuri Maramureș: Campanie colectare deșeuri voluminoase! VEZI GRAFICUL pe cartiere

ADI Deșeuri Maramureș: Campanie colectare deșeuri voluminoase! VEZI GRAFICUL pe cartiere

Deșeurile voluminoase vor fi colectate în Baia Mare prin intermediul unor campanii trimestriale. Derularea acestor campanii este o obligație contractuală pe care operatorul nu a respectat-o în anii trecuți.

Conducerea executivă a ADIGIDM a impus operatorului ca din acest an să deruleze aceste campanii în municipiu.


Prima campanie de colectare deșeuri voluminoase în Baia Mare va avea loc în intervalul 28.03 – 08.04.

Intră în categoria deșeurilor voluminoase: mobilier, saltele, covoare, plăpumi, obiecte sanitare, jucării de mari dimensiuni. NU intră în categoria deșeurilor voluminoase deșeurile vegetale, deșeurile din construcții și demolări, deșeurile electrice și electrocasnice.


Pentru zona de case a Băii Mari campania se va derula în perioada 28.03 – 01.04 . Ridicarea deșeurilor voluminoase va avea loc în cadrul campaniei DOAR în ziua în care se colectează deșeul menajer rezidual de pe strada pe care locuiți. Deținătorul de deșeuri are obligația să le scoată la poartă până la ora 10 a zilei în care este programată colectarea.


Pentru zona de blocuri deșeurile vor fi preluate, în principal, de la punctele de pre-colectare. În cazul deșeurilor de mari dimensiuni (ex-dulapuri) deținătorul de deșeu are posibilitatea să sune la operator și să i se preia mobilierul de la scară, cu respectarea datei de ridicare a deșeurilor voluminoase pe cartier. Colectarea se va face după următorul program:


Cartier Gării + Cartier Traian 05.04.2022
Cartier V. Alecsandri 06.04.2022
Cartier Republicii + Cartier Depozitelor 07.04.2022
Cartier Săsar + Cartier Progresului 08.04.2022

“Mă bucur că operatorul a înțeles nevoia acestor campanii. În felul acesta putem să colectăm controlat acest tip de deșeu, pe care, altfel, îl regăsim aruncat pe lângă punctele de pre-colectare, provocând disconfort vizual și senzația de neglijență. Îmi doresc ca băimărenii să răspundă pozitiv campaniei și să folosească cele patru campanii anuale gratuite pentru a se debarasa controlat de acest tip de deșeu”, ne-a declarat Romeo Dobocan, director executiv ADI Deeșeuri Maramureș.


Pe perioada campaniei ridicarea deșeurilor este GRATUITĂ.
Pentru informații suplimentare și programări vă rugăm să sunați la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de către Drusal: 0737-155409 sau 0262-223004!

ADI Deșeuri Maramureș

Previous Ziua în care SINDROMUL DOWN a fost învins e în fiecare zi. Un PARALIMPIC cu această afecțiune, VICEPRIMAR pentru o zi. Află ce vrea “vicele”
Next Se lansează filiala Maramureș a Romanian Business Leaders, una dintre cele mai reprezentative organizații ale antreprenorilor români

About author

You might also like

Social 0 Comments

MUȘAMALIZEAZĂ cazul “Directoarea de la Budești”? Detectivul, INTERZIS la CONFERINȚA de Presă a ISJ Maramureș

Detectivul de Presă ȘOC! investighează posibilele infracțiuni în cazul numirii prin concurs al directoarei Maria Ciceu de la Școala Gimnazială din Budești. Am făcut o sesizare în acest sens conducerii

Social 0 Comments

ȘOC! Soția fostului senator Liviu Titus Pașca, Nicoleta Pașca A MURIT! La 5 ore distanță, fiica lor Ruxandra A NĂSCUT!

Leta Pașca, așa cum îi spuneau prietenii A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ pe pat de spital. Ea a pierdut lupta cu cancerul, o luptă teribilă dusă de câțiva ani încoace. Tratamentele

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: “Piețele în aer liber rămân deschise pentru producători”

Guvernul a decis ca piețele în are liber vor rămâne deschise pentru producătorii români, restricțiile vizând doar  piețele aflate în spațiu închis. De asemenea, primăriile vor putea organiza pieţe volante

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply