sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ADI Deșeuri Maramureș: Campanie colectare deșeuri voluminoase! VEZI GRAFICUL pe cartiere

ADI Deșeuri Maramureș: Campanie colectare deșeuri voluminoase! VEZI GRAFICUL pe cartiere

Deșeurile voluminoase vor fi colectate în Baia Mare prin intermediul unor campanii trimestriale. Derularea acestor campanii este o obligație contractuală pe care operatorul nu a respectat-o în anii trecuți.

Conducerea executivă a ADIGIDM a impus operatorului ca din acest an să deruleze aceste campanii în municipiu.


Prima campanie de colectare deșeuri voluminoase în Baia Mare va avea loc în intervalul 28.03 – 08.04.

Intră în categoria deșeurilor voluminoase: mobilier, saltele, covoare, plăpumi, obiecte sanitare, jucării de mari dimensiuni. NU intră în categoria deșeurilor voluminoase deșeurile vegetale, deșeurile din construcții și demolări, deșeurile electrice și electrocasnice.


Pentru zona de case a Băii Mari campania se va derula în perioada 28.03 – 01.04 . Ridicarea deșeurilor voluminoase va avea loc în cadrul campaniei DOAR în ziua în care se colectează deșeul menajer rezidual de pe strada pe care locuiți. Deținătorul de deșeuri are obligația să le scoată la poartă până la ora 10 a zilei în care este programată colectarea.


Pentru zona de blocuri deșeurile vor fi preluate, în principal, de la punctele de pre-colectare. În cazul deșeurilor de mari dimensiuni (ex-dulapuri) deținătorul de deșeu are posibilitatea să sune la operator și să i se preia mobilierul de la scară, cu respectarea datei de ridicare a deșeurilor voluminoase pe cartier. Colectarea se va face după următorul program:


Cartier Gării + Cartier Traian 05.04.2022
Cartier V. Alecsandri 06.04.2022
Cartier Republicii + Cartier Depozitelor 07.04.2022
Cartier Săsar + Cartier Progresului 08.04.2022

“Mă bucur că operatorul a înțeles nevoia acestor campanii. În felul acesta putem să colectăm controlat acest tip de deșeu, pe care, altfel, îl regăsim aruncat pe lângă punctele de pre-colectare, provocând disconfort vizual și senzația de neglijență. Îmi doresc ca băimărenii să răspundă pozitiv campaniei și să folosească cele patru campanii anuale gratuite pentru a se debarasa controlat de acest tip de deșeu”, ne-a declarat Romeo Dobocan, director executiv ADI Deeșeuri Maramureș.


Pe perioada campaniei ridicarea deșeurilor este GRATUITĂ.
Pentru informații suplimentare și programări vă rugăm să sunați la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de către Drusal: 0737-155409 sau 0262-223004!

ADI Deșeuri Maramureș

Previous Ziua în care SINDROMUL DOWN a fost învins e în fiecare zi. Un PARALIMPIC cu această afecțiune, VICEPRIMAR pentru o zi. Află ce vrea “vicele”
Next Se lansează filiala Maramureș a Romanian Business Leaders, una dintre cele mai reprezentative organizații ale antreprenorilor români

About author

You might also like

Social 0 Comments

Sorina Pintea RENUNȚĂ la funcția de senator. Rămâne MANAGER la spital. IPOTEZĂ

O ipoteză deloc surprinzătoare se conturează în jurul proaspătului senator de Maramureș, Sorina Pintea. Surse din PSD ale Detectivului de Presă ȘOC! ne-au confirmat că Sorina Pintea a avut discuții

Social 0 Comments

Gabriel Zetea (PSD): ”Peste 2000 de asistenți personali ai persoanelor cu handicap grav din Maramureș sunt umiliți de Guvernul PNL”

            Tot mai mulți maramureșeni au ajuns la limita răbdării din cauza indolenței cu care Guvernul Orban privește problemele reale ale României. Doar în Maramureș, peste 2.000 de asistenţi personali

Social 0 Comments

Propunere. Garduri vii în jurul cimitirelor

Consilierul local Simion Bizău a făcut o propunere în Consiliul Local Baia Mare prin care dorește ca cimitirele din municipiu să capete un alt aspect “Am propus în Consiliul Local

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply