sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL: “Am VOTAT bani mai mulți pentru SPITALE”

Călin Bota, deputat PNL: “Am VOTAT bani mai mulți pentru SPITALE”

✅Am votat în Camera Deputaților o lege importantă pentru spitalele din România și pentru organizațiile neguvernamentale care dezvoltă proiecte în sectorul medical. Potrivit proiectului adoptat, este eliminat TVA-ul pentru proiectele de investiții în domeniul sănătății.

↗️Achizițiile de materiale şi servicii destinate spitalelor, de la construcții noi, modernizare sau dotare vor fi scutite de la plata TVA, iar unitățile sanitare din România vor beneficia astfel de bugete pentru investiții cu 20% mai mari.

↗️Măsura va avea un impact pozitiv în domeniul sănătății și îl felicit pe colegul meu Bogdan Huţucă, președintele Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților, pentru că a avut o contribuție importantă pentru realizarea unui proiect funcțional, aplicabil tuturor unităților spitalicești din țară. 

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous S-a VOTAT în Senat. Proprietarii de "PĂCĂNELE" trebuie să-și mute SĂLILE la peste 300 de metri de ȘCOLI. Au UN AN la dispoziție. Senatorul Țâgârlaș: "Elevii trebuie protejați de tentațiile care produc dependență și le poate afecta viitorul lor!”
Next Gabriel Zetea: După vizita ministrului Alexandru Rafila, Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus a obținut, prin PNRR, o FINANȚARE de peste 21 de milioane de lei pentru reducerea infecțiilor NOSOCOMIALE

About author

You might also like

Politica 0 Comments

ALDE Maramureș: Trăim în ȚARA DELAȚIUNILOR, a DOSARELOR și a EXCURSIILOR inventate și NETRECUTE în declarația de avere

DNA a transferat la Parchetul General un dosar al preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Este vorba despre investigaţia pornită după o sesizare conform căreia Tăriceanu şi-a falsificat declaraţia de avere.

Politica 0 Comments

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: Aleșii locali reprezintă motorul schimbării României

Aleșii locali reprezintă motorul schimbării României. Împreună cu Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator și Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, am avut o întâlnire consistentă cu aleșii

Politica 0 Comments

O zi remarcabilă pentru România și pentru Timișoara, devenită, de astăzi, Capitala Culturală Europeană 2023!

O zi remarcabilă pentru România și pentru Timișoara, devenită, de astăzi, Capitala Culturală Europeană 2023! Este o nouă pagină de istorie din parcursul european dinamic al României, care se va

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply