sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

PSD cere respectarea deciziei CCR cu privire la numirile directorilor generali interimari din Televiziune Română și de la Societatea Română de Radio.

Nerespectarea acestei hotărâri reprezintă infracțiune și orice act semnat de cei numiți ilegal constituie abuz în funcție și uzurpare de calități oficiale. Orban instigă la încălcarea legii prin menținerea în funcție a persoanelor asupra numirii cărora s-a pronunțat CCR.

Puterea actuală este responsabilă de haosul instituțional de la TVR și Radiodifuziune, rezultat al lăcomiei fără margini în acapararea și politizarea funcțiilor în stat.

PSD cere coaliției de guvernare să revină la respectarea legii și a deciziilor constituționale. iar singura cale este cea prevăzută de lege: noi candidaturi și evaluarea candidaților potrivit procedurilor, urmată de vot în Parlament. Aceasta este calea legală și LEGEA trebuie respectată!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Moțiunea PSD este un exercițiu de retorică populistă pe care îl practică de foarte mulți ani, cu succes din ce în ce mai mic
Next Senatorul Țâgârlaș: PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL): “Discursul lui Dragnea la CN al PSD, un DELIR de la un capăt la altul”

Discursul de o oră și jumătate ținut de Liviu Dragnea la Consiliul Național al PSD ar putea fi caracterizat ca un delir generalizat de la un capăt la altul, fiind

Actualitate 0 Comments

YOUNG DETECTIVES IN ACTION la Palatul Copiilor Baia Mare

Palatul Copiilor din Baia Mare este locul unde copiii au oportunitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut, armonios, prielnic acumulării de diverse cunoștințe. Aceștia pot cocheta cu artele

Actualitate 0 Comments

”Minultul de pedagogie” aduce un nou webinar pentru cadrele didactice

În data de 28 aprilie 2021, cu  începere de la ora 17.00, pe platforma online Meet va avea loc webinarul pentru cadrele didactice organizat de prof. psih. dr. Antoaneta Bolchiș,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply