sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

PSD cere respectarea deciziei CCR cu privire la numirile directorilor generali interimari din Televiziune Română și de la Societatea Română de Radio.

Nerespectarea acestei hotărâri reprezintă infracțiune și orice act semnat de cei numiți ilegal constituie abuz în funcție și uzurpare de calități oficiale. Orban instigă la încălcarea legii prin menținerea în funcție a persoanelor asupra numirii cărora s-a pronunțat CCR.

Puterea actuală este responsabilă de haosul instituțional de la TVR și Radiodifuziune, rezultat al lăcomiei fără margini în acapararea și politizarea funcțiilor în stat.

PSD cere coaliției de guvernare să revină la respectarea legii și a deciziilor constituționale. iar singura cale este cea prevăzută de lege: noi candidaturi și evaluarea candidaților potrivit procedurilor, urmată de vot în Parlament. Aceasta este calea legală și LEGEA trebuie respectată!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Moțiunea PSD este un exercițiu de retorică populistă pe care îl practică de foarte mulți ani, cu succes din ce în ce mai mic
Next Senatorul Țâgârlaș: PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Specialiștii ne avertizează: Servețelele umede – cele mai dăunătoare sistemului de canalizare!

A beneficia de canalizare este un lucru normal, dar și VITAL! De aceea, utilizarea incorectă a acesteia, atrage după sine o serie de  probleme pentru societate, dar și pentru utilizatori:

Actualitate 0 Comments

Deputatul PNL, Călin Bota: FONDURI EUROPENE de maxim 1 MILION DE EURO/ proiect pentru FIRMELE ROMÂNEȘTI

Banii europeni sunt întotdeauna bineveniți pentru antreprenorii români. A fost publicată în Monitorul Oficial Schema de ajutor de stat privind Măsura 4.1.1., prin care microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii

Actualitate 0 Comments

VITAL: Utilizați apa potabilă în mod rațional, nu o irosiți!

Din cauza temperaturilor ridicate și a precipitațiilor reduse, sistemele de distribuție a apei din județul Maramureș înregistrează creșteri semnificative ale consumului de apă, motiv pentru care capacitatea de transport, stocare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply