sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!

PSD cere respectarea deciziei CCR cu privire la numirile directorilor generali interimari din Televiziune Română și de la Societatea Română de Radio.

Nerespectarea acestei hotărâri reprezintă infracțiune și orice act semnat de cei numiți ilegal constituie abuz în funcție și uzurpare de calități oficiale. Orban instigă la încălcarea legii prin menținerea în funcție a persoanelor asupra numirii cărora s-a pronunțat CCR.

Puterea actuală este responsabilă de haosul instituțional de la TVR și Radiodifuziune, rezultat al lăcomiei fără margini în acapararea și politizarea funcțiilor în stat.

PSD cere coaliției de guvernare să revină la respectarea legii și a deciziilor constituționale. iar singura cale este cea prevăzută de lege: noi candidaturi și evaluarea candidaților potrivit procedurilor, urmată de vot în Parlament. Aceasta este calea legală și LEGEA trebuie respectată!

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș

Previous Moțiunea PSD este un exercițiu de retorică populistă pe care îl practică de foarte mulți ani, cu succes din ce în ce mai mic
Next Senatorul Țâgârlaș: PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Punem degetul pe rană pentru că Baia Mare nu mai are răbdare!

Dincolo de frumusețea locului, de istoria sa, de poveștile și de oamenii minunați pe care-i are, Baia Mare rămâne un oraș ocolit de marii investitori, un oraș fără un parc

Actualitate 0 Comments

Sighetu Marmației. Simpozion în CINSTEA lui Gheorghe I. Brătianu

  Filiala PNL Maramureș alături de cea din Sighet și Comisia pentru cultură, culte, minorități a PNL a organizat ,,Simpozionul Gheorghe I. Brătianu și argumentele identității românești” pentru a comemora

Actualitate 0 Comments

9 standuri FACUTE DE BORȘENI la Salone Internazionale del Mobile de la Milano. Corespondență

Adi Rusu, text și fotografii. Corespondență de la Milano START celei de-a 57-a ediție a Salone del Mobile Milano, cel mai important eveniment internațional din lumea designului și mobilierului. La

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply