sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș: PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

Senatorul Țâgârlaș: PSD a golit instanțele și parchetele de magistrați profesioniști, după ce a blocat concursurile în magistratură și a permis pensionarea anticipată după 20 de ani de vechime!

Reparăm, în Senat, tot ce a stricat PSD! Comisia juridică a dat raport de admitere pentru două legi care vor rezolva problema lipsei de personal din instanțe și parchete:

  1. Proiectul de lege pentru organizarea concursurilor de admitere în magistratură și la INM, care va permite organizarea concursurilor pentru judecători și procurori în perioada 2021-2022.
  2. Inițiativa parlamentară care stabilește o procedură clară și rapidă pentru realizarea transferurilor în magistratură prin intermediul CSM, precum și condiții de vechime redusă la 7 ani pentru procurorii DNA și DIICOT.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș

Previous Deputatul Zetea: CCR a decis că numirea directorilor interimari la Televiziunea Română și Societatea Română de Radio este ILEGALĂ!
Next Daniel OLTEANU, președinte ALDE: «Miliarde de euro din partea Guvernului Cîțu pentru „băieții deștepți”, ZERO fonduri pentru școli, grădinițe, dispensare și infrastructură în zonele cele mai defavorizate»

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Răspundem CITITORILOR. Bilete și abonamente URBIS de pe telefonul mobil

Aplicatia 24Pay este un sistem de plata a calatoriei care permite plata cu telefonul mobil prin inrolarea cardului bancar. Securitatea tranzactiei este asigurata prin tehnologia Visa/Mastercard, toate tranzactiile fiind efectuate

Actualitate 0 Comments

Maramureș. La 19 ani, REȚINUT de polițiști pentru UCIDEREA unui CÂINE

În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care o persoană agresează un câine, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări, pentru identificarea

Actualitate 0 Comments

NOI DESTINAȚII vor fi adăugate la portofoliul zborurilor de pe Aeroportul Maramureș: Munchen, Roma și Londra. Află și destinațiile VERII 2023 și cum se EXTINDE și modernizează terminalul

Anul 2022 reprezintă anul cu cel mai mare număr de pasageri înregistrat în istoria Aeroportului Internațional Maramureș, peste 76 000 de pasageri. Traficul de pe aeroport a evoluat pozitiv din

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply