sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gânduri din FUNDU’ grădinii, de Lucia Butcure, “Kardashian” de la Cupșeni. S-a întors DIVA claielor de FÂN

Gânduri din FUNDU’ grădinii, de Lucia Butcure, “Kardashian” de la Cupșeni. S-a întors DIVA claielor de FÂN

Există mai multe tipuri de femei printre care și cele complexate, care au impresia că toți bărbații sunt morți după ele, că toate femeile le poartă pică și le doresc doar răul, că toată lumea le vorbește pe la spate, că toți poeții vor să le dedice poeme și așa mai departe.

Desigur, ați ghicit, este vorba de femeia neadaptată, nepotrivită oricăror vremuri și bineînțeles… mereu singură de unde și timpul pentru astfel de gânduri.

O mai știți pe Kardashian de la țară, Lucia Butcure din Cupșeni, primărița? Da, aia care până să scriem materialul “Butcure de la ȚARĂ, Kardashian din ALTĂ ȚARĂ. Asemănări ULUITOARE între BALENĂ și SIRENĂ”, poza cu bucile în față și se credea prințesa claielor cu fân. Da, e tot singură, cum să fie? Păi nu-i normal? A renunțat la postări provocatoare de accidente casnice și a trecut la texte filosofice.

“Niciodată nu mi-am etalat iubirea pe facebook, niciodată n-am crezut în declarații siropoase așternute aici și mereu am fost discretă în ceea ce privește viața mea personală….

În ultimii 2-3 ani s-au spus anumite răutăți la adresa mea, s-au iscodit povești desprinse din telenovele și/sau filme horror, s-au croșetat și brodat idile în ceea ce mă privește, așa încât ascultam sau citeam și numa nu mă recunoșteam😂😂🤣🤣😂😂.

N-aș fi ieșit cu această postare, dar consider că este necesar să lămuresc anumite lucruri: sunt SINGURĂ și nu consider că acest lucru este o pedeaspsă sau o povară, ci este o alegere pe care mi-o asum. Sunt singură, deoarece am ales să spun “pas” celor “de duzină” (epilați, pensați, umblați pe la solar, cu unghii lăcuite sau “escroci” sentimentali…lista poate continua) și deoarece pentru moment n-a apărut acel BĂRBAT în care să-mi pun speranțele, cu care să simt că pot întemeia o familie”, ne informează ca o scriitoare de top, Lucia Butcure, grav bulversată.

În primul rând, tanti, ce iubire să etalezi dacă ne spui mereu că ești singură, lucru de înțeles. Apoi dacă ești primar, discreția nu există pentru că funcția te expune de te nimicește. În rest nu am auzit nici povești desprinse de pe Netflix ori HBO GO pentru că așa cum o spui chiar tu, doar asculți, nu știm ce pentru că nu ne spui, și citești texte Facebook.

Este adevărat că am văzut pe HBO filmele “Bestia”, „Glass”, „Calmul dinainte furtunii”, „Ucide-mă monstrule” dar nu bănuiam că sunt inspirate din viața ta de pe câmpul cu claie de fân. Nici „Seducție letală” nu pare inspirat din viața ta tristă, din cauza singurătății, care nu este o povară pentru tine dar de fapt nu o mai poți ține în suflet și o reverși pe rețelele de socializare ca și cum ne-ar interesa.

În legătură cu gusturile pentru bărbați, înțelegem că nu-ți prea plac curățeii dar vorba aia, gusturile nu se discută. Ca alternativă la cei cu unghii tăiate, curate, bronzați și așa mai departe îți recomandăm filme care să te inspire că bărbați care să te poarte de mână nu am văzut în nicio fotografie de-a ta: „Planeta maimuțelor”, „King Kong”, „Cartea junglei”, tot despre bărbați, dar mai flocoși, cu unghii cât napii din grădină și mai sălbatici, adică nespălați.

Chiar te înțelegem că pentru moment, cam lung momentul, nu a apărut niciun bărbat în viața ta. Cei mai mulți au descoperit dușul, Lucia, înțelegi? Au mai văzut reclame la săpun…

“Consider că alegerea îmi aparține, vreau doar să-mi fac ordine în suflet, în gânduri, în viață și nu mai permit nimănui să-și dea cu părerea, să mă critice, să emită judecăți nefondate și să devină super eroi, ce se “plimbă” prin viața mea ca pe bulevardele capitalei….”, mai spune pe Facebook, Butcure.

Oooof, crede-mă, puțin ar vrea să se plimbe pe ulițele vieții tale. Iar îți faci filme. Vezi că deja treci pe comedie.

Până data viitoate îți dorim o iubire Turbo, adică 4×4!

Detectivul de Presă ȘOC!

(Pamflet. Tratați-l ca atare)

Previous S-a legiferat PROXENETISMUL. În Maramureș se practică în MERȚAN de BAROSAN! Vezi ce condiții trebuie să îndeplinească doritorii
Next Video. UNIC în MARAMUREȘ. DEFIBRILATORUL care-ți VORBEȘTE cum să oprești împreună cu el un STOP CARDIO-RESPIRATOR, realizare a lui Vasile Vlașin și Părinți Salvatori

About author

You might also like

Cancan 1Comments

Deja-i și FUDUL. Zetea i-a AȘTEPTAT pe 25 aprilie dar i-a INVITAT pe 25 mai! Meciul, Zetea 0 – 2 Bogdan, CONTINUĂ!

O luptă absurdă se desfășoară în aceste zile pe rețelele de socializare și în unele segmente mass-media între președinții PSD și PNL Maramureș. Un război al prostiei declanșat de Gabriel

Cancan 0 Comments

S-au dus pentru BUȘOI/ Dar l-au uitat în PĂPUȘOI

În ultima emisiune TV, pe final, am întrebat ce se va întâmpla cu politicienii de duzină din PNL Maramureș, care din nepricepere, lipsă de experiență și pentru care abilitatea în

Cancan 0 Comments

Gheorghe Gligan, measaj PROSTESC de PAȘTE! Ce urează consilierul municipal PSD Baia Mare

Gheorghe Gligan, (foto) consilier municipal PSD Baia Mare a postat în urmă cu două ore pe Facebook un mesaj de PAȘTE, așa cum face multă lume, și cu care politicienii

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply