sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

La Casa de Petrecere a Moroșenilor, sub diferite tertipuri, s-au desfășurat petreceri mascate în cu totul altceva. Chiar dacă regimul nunților se schimbă doar de la 1 iunie, baronul Matei Godja vomită pe lege în continuare și a dat drumul bairamurilor ilegale. De fapt le continuă. La nunta de ieri au fost amenzi, mirii au fost îmbrăcați tradițional, la fel și invitații iar pe ușă a scris, potrivit surselor Detectivului de Presă ȘOC!, “Inaugurare”. Numai că prezența oamenilor legii, dacă tot a fost inaugurare și nu nuntă, a dus la anularea dansului. Cât de prost poți să fii să faci o asemenea circotecă? Așa că iaugurarea s-a terminat cam pe la miezul nopții și deștepții au plătit de două ori, darul iaugurării și amenzi.

Polițiștii și-au făcut datoria. Revoltați, oamenii au făcut sesizări peste tot. La ziar și la autorități. S-au săturat de vagabonzii care au făcut nunți și botezuri, pe ascuns sau sub diferite forme iar ei trebuiau să respecte reguli, copiii să poarte măști la școli, chiar la orele de sport și să facă ore online. Cine-l oprește pe acest impertinent de patron, cu comportament de golan, implicat în acțiuni golănești chiar la el în restaurant, Matei Godja? E momentul să ne aplăcăm cu interes, mai mult, asupra protecției pe care o are acest sfidător al legilor în pandemie.

Și azi, așa cum scriam încă de sâmbătă, o nouă nuntă la Oncești. Iată comunicatul primit de la IPJ Maramureș, la sesizarea Detectivului de Presă ȘOC!

“În această seară, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Ocna Șugatag,  au organizat și executat o acțiune punctuală  la o societate comercială din comuna Oncești, despre care dețineau date și informații că  nu respectă măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV2, în sensul organizării de evenimente private tip nuntă.

În baza verificărilor efectuate a fost identificat un eveniment privat tip nuntă, la care participau 160 de persoane, fără a se respecta măsurile legale.

Polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului, mirelui nunții și altor cinci persoane participante la eveniment, în valoare totală de 21.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările  pentru identificarea și sancționarea contravențională a tuturor persoanelor participante la eveniment.”

Foto: Facebook, Casa de Peterecere a Moroșenilor- arhivă / Graiul Maramureșului

Coitiți și:

Previous NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?
Next Senatorul Țâgârlaș: "PSD dorea să reducă și chiar să desființeze importanța sistemului judiciar din România"

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Florin Creț, consilierul managerului de la URBIS sau LUPUL paznic la OI 

Consilierul slugă a lui Cătălin Cherecheș a mai realizat ceva în viață. Nu este vorba de viața comunității. Nu, ar fi chiar culmea! Creț a dat un extrem de greu

Dezvaluiri 0 Comments

Audio. SCANDALUL Țâgârlaș – DNA ia amploare în PNL Maramureș. Țâgârlaș despre Onița Ivașcu: “Ce P**A mea îmi cere ce să fac?”. Dosarul anticorupție “Avocații 2”

Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație care a dezvăluit faptul că avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș este implicat într-un nou dosar al DNA cu privire la două contracte încheiate între

Dezvaluiri 0 Comments

DRUMUL MITEI refăcut în procesul lui Cherecheș (II)

REPLICI INCREDIBILE în sala de judecată: Procurorul: ”El se manifestă ca un primar de fapt” Judecătoarea: ”Ce facem aici, ne jucăm de-a primarul?!” > IPJ Maramureș a trimis instanței o

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply