sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

La Casa de Petrecere a Moroșenilor, sub diferite tertipuri, s-au desfășurat petreceri mascate în cu totul altceva. Chiar dacă regimul nunților se schimbă doar de la 1 iunie, baronul Matei Godja vomită pe lege în continuare și a dat drumul bairamurilor ilegale. De fapt le continuă. La nunta de ieri au fost amenzi, mirii au fost îmbrăcați tradițional, la fel și invitații iar pe ușă a scris, potrivit surselor Detectivului de Presă ȘOC!, “Inaugurare”. Numai că prezența oamenilor legii, dacă tot a fost inaugurare și nu nuntă, a dus la anularea dansului. Cât de prost poți să fii să faci o asemenea circotecă? Așa că iaugurarea s-a terminat cam pe la miezul nopții și deștepții au plătit de două ori, darul iaugurării și amenzi.

Polițiștii și-au făcut datoria. Revoltați, oamenii au făcut sesizări peste tot. La ziar și la autorități. S-au săturat de vagabonzii care au făcut nunți și botezuri, pe ascuns sau sub diferite forme iar ei trebuiau să respecte reguli, copiii să poarte măști la școli, chiar la orele de sport și să facă ore online. Cine-l oprește pe acest impertinent de patron, cu comportament de golan, implicat în acțiuni golănești chiar la el în restaurant, Matei Godja? E momentul să ne aplăcăm cu interes, mai mult, asupra protecției pe care o are acest sfidător al legilor în pandemie.

Și azi, așa cum scriam încă de sâmbătă, o nouă nuntă la Oncești. Iată comunicatul primit de la IPJ Maramureș, la sesizarea Detectivului de Presă ȘOC!

“În această seară, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Ocna Șugatag,  au organizat și executat o acțiune punctuală  la o societate comercială din comuna Oncești, despre care dețineau date și informații că  nu respectă măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV2, în sensul organizării de evenimente private tip nuntă.

În baza verificărilor efectuate a fost identificat un eveniment privat tip nuntă, la care participau 160 de persoane, fără a se respecta măsurile legale.

Polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului, mirelui nunții și altor cinci persoane participante la eveniment, în valoare totală de 21.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările  pentru identificarea și sancționarea contravențională a tuturor persoanelor participante la eveniment.”

Foto: Facebook, Casa de Peterecere a Moroșenilor- arhivă / Graiul Maramureșului

Coitiți și:

Previous NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?
Next Senatorul Țâgârlaș: "PSD dorea să reducă și chiar să desființeze importanța sistemului judiciar din România"

About author

You might also like

Dezvaluiri 1Comments

Ordonanța militară nu-i pentru VIP-uri la Moisei. Ei sunt SOȚII COMAN, polițist și angajată a primăriei, care au organizat ÎNMORMÂNTAREA cu SUTE de persoane! În aceeași zi, ÎNMORMÂNTAREA lui Alexa CUCULUI s-a făcut cu 8 persoane!

Dezvăluirile făcute în exclusivitate de către Detectivul de Presă ȘOC! potrivit cărora un polițist din Borșa, cu soție angajată la primăria Moisei, și-a înmormântat mama, duminica trecută, la Moisei, cu

Dezvaluiri 0 Comments

Budești – Coronavirus. MĂRTURIE AUDIO – ȘOC! în exclusivitate! INTERNATĂ după ce a primit AVIZ EPIDEMIOLOGIC că nu este INFECTATĂ! În carantină au stat 6 într-o cameră, DOUĂ persoane într-un pat single. Familie UMILITĂ de autorități

Cazul Mirelei Maria Muntean din Budești, județul Maramureș este unul absolut îngrozitor și aruncă în aer sistemul în care persoanele întoarse în țară sunt carantinate, izolate, testate și internate în

Dezvaluiri 0 Comments

PROFItabila afacere a SPĂGARILOR BĂII MARI. Toți se tem să o demoleze. Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI (VII)

Despre Magazinul Profi din Ferneziu de pe strada Barajului, s-a scris în mai multe rânduri. Suma ilegalităților în ceea ce privește funcționarea acestui magazin este fără precedent de mare precum

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply