sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

La Casa de Petrecere a Moroșenilor, sub diferite tertipuri, s-au desfășurat petreceri mascate în cu totul altceva. Chiar dacă regimul nunților se schimbă doar de la 1 iunie, baronul Matei Godja vomită pe lege în continuare și a dat drumul bairamurilor ilegale. De fapt le continuă. La nunta de ieri au fost amenzi, mirii au fost îmbrăcați tradițional, la fel și invitații iar pe ușă a scris, potrivit surselor Detectivului de Presă ȘOC!, “Inaugurare”. Numai că prezența oamenilor legii, dacă tot a fost inaugurare și nu nuntă, a dus la anularea dansului. Cât de prost poți să fii să faci o asemenea circotecă? Așa că iaugurarea s-a terminat cam pe la miezul nopții și deștepții au plătit de două ori, darul iaugurării și amenzi.

Polițiștii și-au făcut datoria. Revoltați, oamenii au făcut sesizări peste tot. La ziar și la autorități. S-au săturat de vagabonzii care au făcut nunți și botezuri, pe ascuns sau sub diferite forme iar ei trebuiau să respecte reguli, copiii să poarte măști la școli, chiar la orele de sport și să facă ore online. Cine-l oprește pe acest impertinent de patron, cu comportament de golan, implicat în acțiuni golănești chiar la el în restaurant, Matei Godja? E momentul să ne aplăcăm cu interes, mai mult, asupra protecției pe care o are acest sfidător al legilor în pandemie.

Și azi, așa cum scriam încă de sâmbătă, o nouă nuntă la Oncești. Iată comunicatul primit de la IPJ Maramureș, la sesizarea Detectivului de Presă ȘOC!

“În această seară, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Secției 5 Ocna Șugatag,  au organizat și executat o acțiune punctuală  la o societate comercială din comuna Oncești, despre care dețineau date și informații că  nu respectă măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-COV2, în sensul organizării de evenimente private tip nuntă.

În baza verificărilor efectuate a fost identificat un eveniment privat tip nuntă, la care participau 160 de persoane, fără a se respecta măsurile legale.

Polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului, mirelui nunții și altor cinci persoane participante la eveniment, în valoare totală de 21.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările  pentru identificarea și sancționarea contravențională a tuturor persoanelor participante la eveniment.”

Foto: Facebook, Casa de Peterecere a Moroșenilor- arhivă / Graiul Maramureșului

Coitiți și:

Previous NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?
Next Senatorul Țâgârlaș: "PSD dorea să reducă și chiar să desființeze importanța sistemului judiciar din România"

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Danielea Băzărea SCHIMBATĂ cu scandal. Florin Creț NOUL PREȘEDINTE al Comisiei economico-financiare a CL

> Noul președinte al comisiei este Florin Creț > Dan Grumaz și-a dat demisia din funcția de secretar > Cătălin Cherecheș a pregătit MUTAREA TOCMAI DIN PRIMĂRIE Nu e zi

Dezvaluiri 0 Comments

Video-ȘOC! “Bătrânelul” BĂTUT de primarul din Cavnic RECUNOAȘTE că NU ARE NIMIC în ciuda actelor MEDICALE ce-l dau “LOVIT” 9 zile și spune că este BOLNAV PSIHIC!

Detectivul de Presă ȘOC! este singurul ziar care face o inestigație în cazul bărbatului care îl acuză pe edilul din Cavnic, Vladimir Petruț, de faptul că a intrat peste el

Dezvaluiri 0 Comments

Erika Czigler, CASIERĂ LA VITAL – în schimbul mărturiei MINCINOSE și FAVORIZĂRII inculpatului Cătălin Cherecheș

Erika Czigler, una din cele două martore mincinoase ale lui Cătălin Cherecheș din dosarul trimis în judecată de către procurorii DNA trece prin momente groaznice tocmai când credea că a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply