sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?

NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?

Ieri, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au demarat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, avându-se în vedere, în principal, identificarea locațiilor unde se organizează evenimente private (botezuri, nunți, aniversări, petreceri).

Detectivul de Presă ȘOC! a semnalat public acest lucru iar polțiștii au întreprins verificări:

“La ONCEȘTI se pregătesc azi și mâine două nunți ȘOC!

AZI, o nuntă cu 700 de persoane! Comunitatea fierbe. Cică se știe la nivel înalt de evenimentele care vor să sfideze toate regulile “jocului”. Casa de Petreceri a Moroșenilor intră astfel, din nou, în vizorul lumii dar nu oricum ci cu un nou scandal. Un muzicant din Sârbi și o fată înstărită din Bârsana vor neapărat să apară la știri. Poate le-ar fi de ajuns doar să-și unească destinele și să respecte legea. Girofarele și apartele de filmat sunt pregătite.

Mâine, o nuntă cu 300 de persoane. Casă de piatră!”, scriam ieri pe Facebook. Suntem curioși ce va fi la nunta de azi.

Cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 5 Ocna Șugatag, pe raza localității Oncești a fost identificat un eveniment privat, la care participau în jur de 350 de persoane, fără să fie respectate măsurile legale care se aplică pe perioada stării de alertă, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

În acest context, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului privat și a altor șase persoane participante la eveniment, în valoare totală de 20.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării și sancționării contravenționale a tuturor persoanelor participante la eveniment privind încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Totodată, în cadrul acțiunii derulate pe întreg județul Maramureș, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat 27 de societăți comerciale și 14 persoane fizice, fiind constatate și aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei conform Legii 55/2020, O.U.G. 28/1999, Legii 8/1996 și H.G. 237/2001.

De asemenea, au fost confiscate diferite sume de bani în numerar, în valoare totală de 846 lei.

Polițiștii vor continua acțiuni de acest gen pe raza întregului județ Maramureș pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV2 și pentru a se asigura că sunt respectate reglementările în vigoare pe perioada stării de alertă, se spune în răspunsul IPJ Maramureș la cele semnalate de către Detectivul de Presă ȘOC!

Foto: Facebook, Casa de Petreceri a Moroșenilor, ARHIVA

Previous Deputat PSD Gheorghe Șimon: „Dreptate pentru morții COVID ascunși!”
Next NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Cine ne ÎNJURĂ pe noi? Profesoara de NOTA 2! Nepoata primarului Liviu Tămaș, bună de GURĂ, proastă la ÎNVĂȚĂTURĂ

Alexandra Macovei este nepoata primarului din Budești, Liviu Tămaș. Până aici nimic interesant. Este profesoară. Și nu oriunde. La Cluj Napoca. Una din practicile sale este să-i atace virulent pe

Dezvaluiri 1Comments

Ordonanța militară nu-i pentru VIP-uri la Moisei. Ei sunt SOȚII COMAN, polițist și angajată a primăriei, care au organizat ÎNMORMÂNTAREA cu SUTE de persoane! În aceeași zi, ÎNMORMÂNTAREA lui Alexa CUCULUI s-a făcut cu 8 persoane!

Dezvăluirile făcute în exclusivitate de către Detectivul de Presă ȘOC! potrivit cărora un polițist din Borșa, cu soție angajată la primăria Moisei, și-a înmormântat mama, duminica trecută, la Moisei, cu

Dezvaluiri 0 Comments

Breaking News! Primarul Cătălin Cherecheș are COVID și este INTERNAT în spital. Probleme la PLĂMÂNI. AFLĂ care este starea sa actuală de sănătate

Primarul Cătălin Cherecheș este infectat cu noul coronavirus și se află înternat în Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Cu toate că a manifestat o largă transparență în ceea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply