sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?

NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?

Ieri, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au demarat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, avându-se în vedere, în principal, identificarea locațiilor unde se organizează evenimente private (botezuri, nunți, aniversări, petreceri).

Detectivul de Presă ȘOC! a semnalat public acest lucru iar polțiștii au întreprins verificări:

“La ONCEȘTI se pregătesc azi și mâine două nunți ȘOC!

AZI, o nuntă cu 700 de persoane! Comunitatea fierbe. Cică se știe la nivel înalt de evenimentele care vor să sfideze toate regulile “jocului”. Casa de Petreceri a Moroșenilor intră astfel, din nou, în vizorul lumii dar nu oricum ci cu un nou scandal. Un muzicant din Sârbi și o fată înstărită din Bârsana vor neapărat să apară la știri. Poate le-ar fi de ajuns doar să-și unească destinele și să respecte legea. Girofarele și apartele de filmat sunt pregătite.

Mâine, o nuntă cu 300 de persoane. Casă de piatră!”, scriam ieri pe Facebook. Suntem curioși ce va fi la nunta de azi.

Cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 5 Ocna Șugatag, pe raza localității Oncești a fost identificat un eveniment privat, la care participau în jur de 350 de persoane, fără să fie respectate măsurile legale care se aplică pe perioada stării de alertă, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

În acest context, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului privat și a altor șase persoane participante la eveniment, în valoare totală de 20.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării și sancționării contravenționale a tuturor persoanelor participante la eveniment privind încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Totodată, în cadrul acțiunii derulate pe întreg județul Maramureș, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat 27 de societăți comerciale și 14 persoane fizice, fiind constatate și aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei conform Legii 55/2020, O.U.G. 28/1999, Legii 8/1996 și H.G. 237/2001.

De asemenea, au fost confiscate diferite sume de bani în numerar, în valoare totală de 846 lei.

Polițiștii vor continua acțiuni de acest gen pe raza întregului județ Maramureș pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV2 și pentru a se asigura că sunt respectate reglementările în vigoare pe perioada stării de alertă, se spune în răspunsul IPJ Maramureș la cele semnalate de către Detectivul de Presă ȘOC!

Foto: Facebook, Casa de Petreceri a Moroșenilor, ARHIVA

Previous Deputat PSD Gheorghe Șimon: „Dreptate pentru morții COVID ascunși!”
Next NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

About author

You might also like

Dezvaluiri 1Comments

Document EXCLUSIV. Cristian Niculescu Țâgârlaș din nou ÎN VIZORUL DNA! Purtătorul de cuvânt al PNL Maramureș are noi probleme alături de Ovidiu Nemeș, fostul primar al Sighetului

Problemele cu DNA ale consilierului municipal Baia Mare și purtător de cuvânt al PNL Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș nu se mai termină. Exact între cele două tururi prezidențiale, Consiliul Local

Dezvaluiri 0 Comments

REȚINUT pentru AGRESIUNEA SEXUALĂ asupra fetiței din Spitalul Județean Baia Mare

Brancardierul asupra căruia existau suspiciuni că ar fi agresat sexual o tânără de 13 ani, internată în Spitalul Județean Baia Mare a fost REȚINUT în această seară pentru 24 de

Dezvaluiri 0 Comments

Cornelia Negruț, candidat PRO România SESIZEAZĂ: PNL Maramures minte prin omisiune

Pseudo–realizarile duc  la lipsa de credibilitate și neîncrederea oamenilor. În 27 noiembrie 2020, Ionel Bogdan, postează un material de presă, prin care le spunea maramureșenilor, că două drumuri expres, Baia

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply