sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?

NUNTA cu SUTE de persoane de la Oncești, presărată cu AMENZI. Se continuă IDENTIFICAREA celor 350 de PARTICIPANȚI. Detectivul a avut DREPTATE ieri. Ce va fi la NUNTA de azi?

Ieri, 15 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au demarat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, avându-se în vedere, în principal, identificarea locațiilor unde se organizează evenimente private (botezuri, nunți, aniversări, petreceri).

Detectivul de Presă ȘOC! a semnalat public acest lucru iar polțiștii au întreprins verificări:

“La ONCEȘTI se pregătesc azi și mâine două nunți ȘOC!

AZI, o nuntă cu 700 de persoane! Comunitatea fierbe. Cică se știe la nivel înalt de evenimentele care vor să sfideze toate regulile “jocului”. Casa de Petreceri a Moroșenilor intră astfel, din nou, în vizorul lumii dar nu oricum ci cu un nou scandal. Un muzicant din Sârbi și o fată înstărită din Bârsana vor neapărat să apară la știri. Poate le-ar fi de ajuns doar să-și unească destinele și să respecte legea. Girofarele și apartele de filmat sunt pregătite.

Mâine, o nuntă cu 300 de persoane. Casă de piatră!”, scriam ieri pe Facebook. Suntem curioși ce va fi la nunta de azi.

Cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Secției 5 Ocna Șugatag, pe raza localității Oncești a fost identificat un eveniment privat, la care participau în jur de 350 de persoane, fără să fie respectate măsurile legale care se aplică pe perioada stării de alertă, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

În acest context, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, respectiv organizatorului evenimentului privat și a altor șase persoane participante la eveniment, în valoare totală de 20.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării și sancționării contravenționale a tuturor persoanelor participante la eveniment privind încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Totodată, în cadrul acțiunii derulate pe întreg județul Maramureș, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au verificat 27 de societăți comerciale și 14 persoane fizice, fiind constatate și aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 40.000 lei conform Legii 55/2020, O.U.G. 28/1999, Legii 8/1996 și H.G. 237/2001.

De asemenea, au fost confiscate diferite sume de bani în numerar, în valoare totală de 846 lei.

Polițiștii vor continua acțiuni de acest gen pe raza întregului județ Maramureș pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV2 și pentru a se asigura că sunt respectate reglementările în vigoare pe perioada stării de alertă, se spune în răspunsul IPJ Maramureș la cele semnalate de către Detectivul de Presă ȘOC!

Foto: Facebook, Casa de Petreceri a Moroșenilor, ARHIVA

Previous Deputat PSD Gheorghe Șimon: „Dreptate pentru morții COVID ascunși!”
Next NUNTA 2 la Oncești. MIRE și MESENI amendați. Organizatorul, amendat din nou. Nimeni nu l-a oprit pe BARONUL Matei Godja în pandemie în timp ce COPIII noștri PURTAU MĂȘTI la orele de sport și făceau ȘCOALĂ de ACASĂ

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Breaking News! Primarul Cătălin Cherecheș are COVID și este INTERNAT în spital. Probleme la PLĂMÂNI. AFLĂ care este starea sa actuală de sănătate

Primarul Cătălin Cherecheș este infectat cu noul coronavirus și se află înternat în Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare. Cu toate că a manifestat o largă transparență în ceea

Dezvaluiri 0 Comments

A PIERDUT din nou în INSTANȚĂ. Primarul Liviu Tămaș, OBLIGAT de Tribunal să valideze un CONSILIER local la Budești

Primarul Liviu Tămaș din comuna Budești, Maramureș a pierdut al doilea proces la un interval foarte scurt de timp, ceea ce demonstrează afirmațiile făcute de către Detectivul de Presă ȘOC!,

Dezvaluiri 0 Comments

ȘOC! Primarul Liviu Tămaș din Budești, naș la BOTEZ cu mai mult de 8 persoane! Au EXPUS MINORI riscului de îmbolnăvire cu COVID-19

Controversatul primar din Budești, Liviu Tămaș (îmbrăcat în negru, primul din dreapta, rândul de sus) se dă din nou în stambă, a doua oară doar de când este situație de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply