sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Premierul Ludovic Orban a venit în Maramureș la lansarea candidaților PNL

Premierul Ludovic Orban a venit în Maramureș la lansarea candidaților PNL

Premierul Ludovic Orban a participat la Sighet și Baia Mare la lansarea candidaturii președintelui PNL Maramureș Ionel Bogdan la președinția Consiliului Județean  și a candidaturilor Danielei Onița-Ivașcu la primăria Sighetu Marmației și a lui Mircea Cirț la Primăria Baia Mare. La eveniment au mai participat candidați liberali la consiliile locale, dar și lideri ai organizației PNL Maramureș.  


Ludovic Orban susține dezvoltarea Maramureșului

Prim-ministrul României a vorbit despre proiectele pe care Guvernul PNL le are în vedere pentru dezvoltarea Maramureșului, respectiv a municipiului Sighetu Marmației. Printre acestea se numără realizarea drumului expres Baia Mare – Petea, pe care premierul îl vede extins până la Sighetu Marmației, a centurii ocolitoare a municipiului, a noului pod de la frontiera cu Ucraina, dar și a unor investiții în infrastructura de apă, canalizare și gaze care să permită atragerea investitorilor. 

Premierul a ținut să aprecieze activitatea președintelui organizației PNL Maramureș și candidatul liberalilor la șefia CJ, Ionel Bogdan. ”Este un tânăr cu experiență politică și administrativă, un om care știe cum funcționează administrația locală, un om care știe cum funcționează guvernarea, un om care știe proiectele pe care le-am discutat de-a lungul timpului.”, a menționat Ludovic Orban. 

Ludovic Orban a arătat că Baia Mare poate să se dezvolte mai repede și mai bine alegând în fruntea administrației locale un primar eficient. ”Mircea Cirţ poate să facă mult mai mult, mult mai repede, mult mai ieftin, mult mai bine şi în cadrul unei viziuni, a unei concepţii de dezvoltare care să aducă cu adevărat şansa Băii Mari de a deveni centru regional”. 

Ionel Bogdan: Știm ce trebuie să facem pentru județul nostru

Mesajul președintelui PNL Maramureș a fost unul tranșant: ”Eu cred că împreună, cu dumneavoastră, cu maramureșenii, cu echipa PNL, cu domnul prim-ministru Ludovic Orban putem reclădi România și putem pune Maramureșul pe roate”. 

În acest sens, candidatul PNL la șefia CJ a  prezentat viziunea sa despre modul în care trebuie să funcționeze administrația județeană. ”Consiliul Județean, din punctul meu de vedere, trebuie să fie acel loc unde se gândesc proiectele strategice pentru județul Maramureș. Acel loc de unde pornesc proiectele care pe viitor ne vor ține copiii acasă, care pe viitor vor avea oportunitățile necesare să rămână aici, acasă, și să nu trebuiască să o ia pe calea Occidentului. Sau pe calea județelor care au știut să se dezvolte.”, a menționat Ionel Bogdan. 

Candidatul PNL la șefia CJ Maramureș a acuzat actuala administrație a județului de indolență și de lipsa de rezultate în dezvoltarea Maramureșului. ”Maramureșul are multe nevoi, dar, din păcate, prea puțină implicare. (…) Din păcate, s-au scris multe proiecte și prea puține au fost duse la îndeplinire. Din păcate, astăzi, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, se laudă cu 15 kilometri de drum județean pe care a reușit să-l finalizeze în patru ani de zile. Însă cea mai mare realizare a lui este că i-a dat titlul de ambasador al turismului în Maramureș lui Liviu Dragnea.”, a menționat liderul liberal. 

Ionel Bogdan a vorbit și despre Planul său de dezvoltare a județului. Acesta a arătat că va atrage un miliard de euro, sub formă de investiții, în Maramureș. Acest obiectiv este unul perfect realizabil spune liderul liberal, în condițiile în care președintele Iohannis și prim-ministrul Orban au reușit să negocieze la Bruxelles cel mai  mare buget pentru România, respectiv 80 de miliarde de euro. 

”Vreau ca fiecare zonă a Maramureșului – fie că vorbim de Țara Maramureșului, fie că vorbim de Țara Lăpușului, de Țara Codrului, de Țara Chioarului – fiecare țară a Maramureșului trebuie să fie la fel tratată, cu proiecte serioase, cu proiecte bune pentru cetățeni. Cu proiecte care să dezvolte din punct de vedere economic Maramureșul.”, a menționat acesta. ”Știm ce trebuie să facem pentru județul Maramureș.”, i-a asigurat el pe cei prezenți la eveniment.  

Candidatul PNL la Primăria Sighetu Marmației: Nu mai avem timp de vorbe, este vremea faptelor

În discursul său, Daniela Onița-Ivașcu a mulțumit prim-ministrului României pentru prezența la eveniment și a arătat că acest lucru reprezintă un semnal că Maramureșul și Sighetu Marmației, în special, sunt puse pe harta investițiilor și a dezvoltării de către autoritățile centrale.

Candidatul PNL și-a exprimat convingerea că Sighetu Marmației are toate datele și resursele pentru a se dezvolta la fel ca Oradea, Cluj, Timiș sau Blaj administrate de liberali. Pentru acest lucru este nevoie de implicare și de oameni pregătiți, pe care echipa PNL Maramureș îi are. 

Totodată, Daniela Onița-Ivașcu a arătat că s-a consultat cu locuitorii din Sighetu Marmației și a venit în fața lor cu soluții concrete pentru dezvoltarea orașului. ”Nu mai avem timp de vorbe, este vremea faptelor.”, a fost mesajul de mobilizare al candidatului liberal la Primăria Sighetu Marmației. 

Mircea Cirț: A venit vremea oamenilor ridicați prin munca lor

Candidatul PNL la Primăria Baia Mare a mulțumit colegilor din PNL Maramureș și prim-ministrului Ludovic Orban pentru sprijinul acordat. Acesta a arătat că va fi un primar care va crea noi oportunități pentru municipiul Baia Mare. ”Candidez pentru că știu și pot face pentru Baia Mare lucruri pe care alții n-au fost în stare să le facă. Nu candidez ca să am un loc de muncă. Candidez să fac locuri de muncă.”, a menționat Cirț. 

Totodată, candidatul PNL a îndemnat locuitorii municipiului Baia Mare să susțină echipa de candidați care s-a validat prin experiența liderilor săi. ”A venit vremea oamenilor ridicați prin munca lor. E timpul să fie aleși cei necorupți. Cei corecți, demni, modești și respectuoși.”, a declarat candidatul liberal la Primăria Baia Mare. 

Previous Cum ni se vinde pielea ursului din pădure
Next PSD Maramureș: Reabilitarea DN 18 B între Cernești și Târgu Lăpuș a fost blocată de PNL

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Gheorghe Șimon: ”PNRR, planul unui eșec liberal”

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de liberali nu valorează nici măcar cât hărtia pe care a fost scris, dovadă și criticile venite de la Bruxelles. Incompetenții conduȘi de

Politica 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: Am adoptat Ordonanța de Urgență 119 care prevede plafonarea prețurilor la energie

Agenda ședinței de plen de marți a vizat un număr mare de proiecte legislative, printre care se regăsesc și soluții pentru criza energetică pe care o traversăm. Cu majoritate de

Politica 0 Comments

Gheorghe Bărbuș, REALES președinte Organizației Seniorilor Liberali Maramureș

Moment important pentru Organizația Seniorilor Liberali Maramureș. Alegerea conducerii organizației este întotdeauna un bun prilej de analiză a activității și de mobilizare a seniorilor liberali. Avem o echipă unită și

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply