sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Spectacolul ZIUA MĂRȚIȘORULUI, la Teatrul de Păpuși Baia Mare

Spectacolul ZIUA MĂRȚIȘORULUI, la Teatrul de Păpuși Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș vă invită la un eveniment cultural-artistic dedicat începutului de primăvară.

Spectacolul intitulat ”Ziua Mărțișorului” face parte din  protocolul de înfrățire a Școlii Populare de Artă Baia Mare  cu Școala de Arte Satu Mare și vă oferă muzică live, dans și bineînțeles, multă bună dispoziție, momentele artistice fiind susținute și coordonate de elevii, respectiv profesorii celor două instituții.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 2 martie 2022, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, începând cu ora 17:00. Spectacolul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție în vigoare. Informații suplimentare legate de eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Școlii Populare de Artă din Baia Mare.

Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a acestui eveniment cultural, organizatorii vor asigura transmisiunea live și vă invită să-l urmăriți la adresa: https://ro-ro.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous ADIO, RESTRICȚII și CERTIFICAT VERDE! PSD a propus Guvernului ELIMINAREA CERTIFICATULUI VERDE la intrarea în marile magazine, instituții publice, hoteluri, pensiuni, restaurante!
Next Deputatul Florin Alexe: În Ucraina se desfășoară un război nedrept. Trebuie să fim alături de civilii care sunt victime ale unui agresor irațional

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Deptatul Florin-Alexandru Alexe: “Angajaţii în şomaj tehnic vor beneficia de 75% din salariu până la sfârşitul anului, de la 1 mai”

Așa cum am promis, protejăm locurile de muncă! Prin programul “Sprijin pentru România”, ajutăm angajații să treacă peste această perioadă economică dificilă. Angajaţii în şomaj tehnic vor beneficia de 75%

Actualitate 0 Comments

Uniunea Europeană trebuie să ia urgent măsuri suplimentare pentru sprijinirea fermierilor

Împreună cu colegul meu, europarlamentarul PNL Daniel Buda, am solicitat Comisiei Europene să ia trei măsuri esențiale:↗️ creșterea bugetului rezervei de criză a Politicii Agricole Comune (PAC);↗️ excluderea temporară a

Actualitate 0 Comments

REACȚIE. Primarul Laurențiu Batin și viceprimarul Ștefan Codrea din Giulești NU PLEACĂ DE LA ALDE la PSD!

În spațiul public au apărut informații că echipa administrativă din Comuna Giulești, primarul Laurențiu Batin și viceprimarul Ștefan Codrea din Giulești, ambii de la ALDE, sunt ca și înregimenți politic

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply