sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Spectacolul ZIUA MĂRȚIȘORULUI, la Teatrul de Păpuși Baia Mare

Spectacolul ZIUA MĂRȚIȘORULUI, la Teatrul de Păpuși Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș vă invită la un eveniment cultural-artistic dedicat începutului de primăvară.

Spectacolul intitulat ”Ziua Mărțișorului” face parte din  protocolul de înfrățire a Școlii Populare de Artă Baia Mare  cu Școala de Arte Satu Mare și vă oferă muzică live, dans și bineînțeles, multă bună dispoziție, momentele artistice fiind susținute și coordonate de elevii, respectiv profesorii celor două instituții.

Așadar, vă așteptăm miercuri, 2 martie 2022, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, începând cu ora 17:00. Spectacolul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție în vigoare. Informații suplimentare legate de eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Școlii Populare de Artă din Baia Mare.

Pentru a asigura o mai mare vizibilitate a acestui eveniment cultural, organizatorii vor asigura transmisiunea live și vă invită să-l urmăriți la adresa: https://ro-ro.facebook.com/scoalapopularadeartaliviuborlan.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous ADIO, RESTRICȚII și CERTIFICAT VERDE! PSD a propus Guvernului ELIMINAREA CERTIFICATULUI VERDE la intrarea în marile magazine, instituții publice, hoteluri, pensiuni, restaurante!
Next Deputatul Florin Alexe: În Ucraina se desfășoară un război nedrept. Trebuie să fim alături de civilii care sunt victime ale unui agresor irațional

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Expoziția ”Calcedonia de Trestia” la Muzeul de Mineralogie Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare vă invită vineri, 30 iulie 2021, ora 11:00, la vernisajul expoziției temporare ”Calcedonia de Trestia”, care va avea

Actualitate 0 Comments

VIDEO. Un CAMION care transporta MAIONEZĂ s-a CIOCNIT puternic cu un JEEP

În această seară, un camion care transporta maioneză s-a ciocnit puternic cu un jeep, în sesnsul giratoriul de la Auchan Baia Mare. Circulația în zonă a fost îngreunată câteva zeci

Actualitate 0 Comments

Deputatul PSD, Gabriel Zetea a facilitat un tur al Parlamentului pentru un grup de elevi din Seini

Sfârșitul săptămânii trecute va rămâne memorabil pentru un grup de elevi ai Liceului Tehnologic ”Alexiu Berinde” Seini care au avut ocazia de a face un adevărat tur al Palatului Parlamentului.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply