sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

VIDEO. Piei, DRACE! Preotul Nechita Ioan Dorin MINTE fără să clipească în BISERICĂ. Spune că a CONSTRUIT singur un DRUM la care a contribuit doar pe JUMĂTATE. Avem DOCUMENTUL!

VIDEO. Piei, DRACE! Preotul Nechita Ioan Dorin MINTE fără să clipească în BISERICĂ. Spune că a CONSTRUIT singur un DRUM la care a contribuit doar pe JUMĂTATE. Avem DOCUMENTUL!

Detectivul de Presă ȘOC! continuă investigația privind afacerile necurate ale preotului Nechita Ioan-Dorin, mână în mână cu primarul din Recea, Pavel Octavian. Cei doi, alături de o gașcă mafiotă din Consiliul Local au folosit contruirea unei biserici, paravan pentru o adevărată activitate bișnițărească.

Afaceri cu terenuri cu acte în neregulă, vânzări neautorizate de sute de mii de euro, bani nejustificați în fața Consiliului Parohial și al consilierilor locali, excursii aiurea, chefuri cu prietenii, angajări pe pile și nu în ultimul rând reclamații și o anchetă împotmolită a polițiștilor și procurorilor.

Acesta este cadrul în care banul public, sub invocata credință în Divinitate, a dus la sărăcirea bugetului local și îmbuibarea câtorva inși de casă ai edilului din Recea.

Preotul din satul Săsar, comuna Recea, a trebuit să părăsească Parohia Duminica Minorosițelor din cauza furiei enoriașilor, a anchetei penale dar și la cererea celor mințiți din Consiliul Parohial.

Continuați lectura și după materialele de mai jos.

Citiți și:


Detectivul de Presă ȘOC! a prezentat pe larg, cu declarații, acte, contracte și facturi false, faptul că biserica a fost efectiv furată de către cei care ar trebui să o îngrijească și să o slujească.

În total, între anii 2012-1018, pentru punerea pe picioare a noii parohii s-a ajuns la suma de aproximativ 660.000 de lei, bani de la buget. Pentru o parte din bani nu există documente justificative așa cum am arătat în materialele mai sus menționate.

Încercând să ne păcălească și să mai albească situația, preotul Nechita ne-a vorbit despre o serie de cheltuieli, chiar foarte mari, de zeci de mii de euro fiecare, pe care le-ar fi făcut pe diverse lucrări și investiții cum ar fi un drum de acces din Strada Europa și până la cimitirul parohial.

În realitate, drumul a fost făcut împreună cu cumpărătorii terenului pe care preotul l-a vândut înainte să-l aibă de la primărie! Adică cu Lupșe Lucia Maria și Lupșe Viorel (foto jos), cheltuielile fiind împărțite la jumătate, între părți. Cu alte cuvinte nici aici nu-ți dau bine socotelile, părinte!

Și ce situație. Înainte să aibă terenul, GRATUIT, pentru biserică, preotul VINDE prin promisiune scrisă o parte din el. Și pentru ce? Pentru înființarea unui cimitir. Nu pentru școală și nici pentru o cantină a săracilor. Ce afacere curată. Preotul primește terenul de la primar și-l dă cu mult înainte să-l aibă tocmai pentru îngroparea moților pe care el îi ducea la groapă! Deci fiecare din cele trei părți știau dinainte ce urmează să facă. Asta înseamnă mafie! Ce a făcut edilul Pavel Octavian? L-a acoperit pe preot pentru că și el știa cu multă vreme înainte de producerea faptelor, ce curs aveau să ia lucrurile.

Culmea, preotul Nechita, reprezentantul Consiliului Parohial, primește terenul cu titlu gratuit din care dă o bucată bună, pe mulți bani, adică 150.000 de euro! De ce această inginerie? Pentru că primarul Pavel Octravian nu putea face direct tranzacția din cauza opoziției consilierilor locali. Niciodată terenul nu ar fi fost înstrăinat decât pentru construirea noii biserici. Numai că prin acest artificiu, o parte din teren a ajuns la cine trebuia pentru că și băieții deștepți trebuie să câștige, nu? Să-i lăsăm în plata anchetatorilor. Sau nu?

Adi RUSU

Previous PNL Maramureș: Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea să facă un președinte pentru a opri atacurile PSD împotriva statului român
Next Moțiunea de cenzură inițiată de PNL, șansa românilor de a scăpa de guvernarea dezastruoasă a PSD

About author

You might also like

Anchete 0 Comments

ȘOC! BOTIZA. Acuzațiile de MITĂ la adresa primarului Florea Poienar și alte posibile INFRACȚIUNI legate de drumuri, CERCETATE de PARCHETUL Maramureș

Detectivul de Presă ȘOC! a demarat o amplă anchetă jurnalistică la Botiza, Maramureș, după ce mai multe persoane, oameni simpli ori persoane publice cu greutate au fost de acord să

Anchete 0 Comments

Cazul Cătălin Cherecheș, un joc de-a POPA PROSTU’

Viorica Marincaș și Dorin Coste FAVORIZEAZĂ INCULPATUL HERECHEȘ (II) > Asemănările dintre cazul Cătălin Cherecheș și protecția primită din partea Poliției din Maramureș cu jocul de cărți sunt izbitoare >

Anchete 0 Comments

ȘOC! Priviți cum BAT un bărbat în URGENȚA Spitalului din Borșa, cei din Clanul HORINCĂ, al TÎLHARILOR și CONDAMNAȚILOR la nivel european, sub NEPĂSAREA POLIȚIȘTILOR

Pentru VIDEO, intrați aici: https://fb.watch/fcrIbf3sA8/ ȘOC! Priviți cum BAT un bărbat în URGENȚA Spitalului din Borșa, cei din Clanul HORINCĂ, al TÎLHARILOR și CONDAMNAȚILOR la ​​nivel european, sub NEPĂSAREA POLIȚIȘTILOR.Polițiștii

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply