sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cristian Niculescu Țâgârlaș: Cu prilejul fiecărei vizite de lucru în județ văd diferența dintre administrațiile liberale performante!

Cristian Niculescu Țâgârlaș: Cu prilejul fiecărei vizite de lucru în județ văd diferența dintre administrațiile liberale performante!

Cu prilejul fiecărei vizite de lucru în județ văd diferența dintre administrațiile liberale performante și celelalte administrații, mai puțin implicate în dezvoltarea comunităților locale.

În deplasările de la Giulești, Câmpulung la Tisa și Săpânța, am discutat cu membrii organizațiilor liberale și cu localnicii despre proiectele comunităților locale și nevoile maramureșenilor. Echipele liberale de la Giulești și Săpânța se bucură de încrederea și aprecierea localnicilor pentru că au dovedit, prin tot ce fac la nivelul administrației locale, că știu și pot să facă proiecte pentru comunitate.

Alături de colegii mei Gabriel Bogdan Ștețco, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș, Rudolf Stauder, prefect, Florin-Alexandru Alexe, deputat, am discutat despre proiectele realizate de Consiliul Județean în această zonă. Podul nou peste Tisa și parcul industrial de la Giulești reprezintă obiective importante, care vor avea un impact major asupra dezvoltării economice a zonei. Prin astfel de proiecte echipa liberală din Maramureș oferă oportunități pentru investiții și pentru noi locuri de muncă, mai bine plătite, astfel încât tinerii să nu mai plece de acasă în căutarea unui trai mai bun.

Împreună dezvoltăm Maramureșul!

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous Călin Bota, deputat PNL: Felicitări primarului din Copalnic Mănăștur pentru realizarea investițiilor importante pentru viitorul comunității!
Next Misiune APCE în Macedonia de Nord și întâlnire cu Ministrul Justiției din Republica Moldova

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Acțiuni ALDE Maramureș la Cavnic și Ocna Șugatag

Consiliul Local al Tinerilor   Ziua de 1 iunie 2018 a început la Primaria Cavnic cu o ședință a Consiliului Local al Copiilor, unde cele peste 20 de proiecte susținute

Uncategorized 0 Comments

Guvernul PSD oferă soluții pentru stoparea exodului tinerilor și integrarea acestora pe piața muncii locale

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb și președintele ANOFM, Cristiana Barbu au semnat, la începutul săptămânii, trei proiecte cu finanțare europeană în valoare totală de 9,7 milioane euro pentru integrarea tinerilor

Uncategorized 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Inițiativa celor 3 Mări poziționează România ca un lider important la nivel regional. Succesul se datorează președintelui Klaus Iohannis”

Summit-ul de la București al Inițiativei celor 3 Mări poziționează România ca un lider important la nivel regional, iar acest succes se datorează președintelui Klaus Iohannis care, în ciuda divergențelor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply